Jump to content

Help wat denken jullie jongen of een meisje?


bianca1

Recommended Posts

Hoi meiden

 

Ik ben nu bijna 21 weken zwanger en hebben diverse echo s gehad. Drie verschillende mensen die een echo maakte denken dat het het zelfde geslacht is.

Nu is mn vriend aan het verven en krijg ik het ineens stik benauwd. Want hebben al veel kleertjes in de bewuste kleur gekocht en ook het behang is typisch en kan niet voor het ander.

wat denken jullie??

ik noem express even het geslacht niet want bent benieuwd wat jullie denken.

 

Groetjes Bianca

Link to comment
Share on other sites

Lieve Bianca ik denk ook ABSOLUUT een meisje!! Geloof me een piemeltje ziet dr heeeeel anders uit op een echo! Was bij Linck vanuit dezelfde hoek echt "in your face" en hij had echt geen supergrote hoor! Hihihi...Ik denk dat jullie goed zitten!

Link to comment
Share on other sites

Lieve schat het word echt een meisje!

Wij wisten het met 16 weken en ik ben 24 werken stik benauwd geweest. Bij De middelste van mijn man hebben ze maanden groepen dat het een meisje werd (Let wel dit was NIET door vk's maar door echoscopisten) en daar kwam echt een jongetje uitrollen.

 

Maar dit is zoooooo duidelijk :)

Link to comment
Share on other sites

Wauw, wat zijn jullie goed! Ik zou het echt niet weten; zie het echt niet. Zelfs met Beanie's echo erbij. Hahaha, aan mij heb je dus niets.

Maar...ik begrijp van de anderen...gefeli met je dochtertje :-))

Link to comment
Share on other sites

Meid je krijgt echt een meisje ik heb de foto op de app vanmorgen nog even bekeken en hij is echt 1000 maal duidelijker dan die van ons vorig jaar en dat het je benauwd snap ik mijn eerste vraag na de geboorte was ook 'is het wel echt een meisje' omdat ik al zoveel roze had hihi maar het is echt een heerlijk meid en dat is die van jullie ook de echo spreekt voor zich

Link to comment
Share on other sites

Bianca,

 

No worries, dit is écht een meid. :) Onze echo was ook óverduidelijk. (En toch voor de zekerheid vragen aan de beste man of hij er nog naast kon zitten, ik werd zowat de kamer uitgekeken.:bootyshake:)

 

Zjoediezzz, wat lang geleden! Hoe is het met je? (We hebben even samen geschreven in het uitgerekend nov 2011 topic)

 

Sorry Bianca voor het 'vervuilen' van je topic, weet iemand hoe het met Medusa gaat? Ben zo benieuwd. Heb haar al even niet meer gezien hier.

Link to comment
Share on other sites

Hier net al mees, totaal geen verstand van die echo', maar ik begrijp dat je een meisje krijgt. Gefeliciteerd!! Wij hebben elkaar wel eens gesproken op de forum high tea (lange tijd geleden). Wat fijn om te lezen dat je nu zwanger bent! Echt heel leuk! Ik wens je een fijne en gezonde voldragen zwangerschap toe!

Link to comment
Share on other sites

Pippe, Medusa heeft afscheid genomen van het forum, al een tijdje geleden. Paar weken terug nog een whatsappje van haar gekregen, maar vwrder ook niks meer gehoord. Ze is geloof ik ook niet heel actief op Facebook, althans ik zie nooit een berichtje voorbij komen.

Link to comment
Share on other sites

Ook even snel tussendoor en offtopic: @ Pippe: Wat leuk dat we elkaar weer tegenkomen! Ik vond het toen zo vreselijk dat het toen mis ging bij jullie... Ik zie nu dat er een mooie knul geboren is?! Wat gaaf!! Supergefeliciteerd... Hier is nummertje 2 inmiddels onderweg!

 

Sorry voor de onderbreking Bianca!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use