Jump to content
jeanine77

iui en 2 eitjes

Recommended Posts

Hallo allemaal,

 

Donderdag krijg ik mijn 1ste iui na vier maanden na de geboorte van onze zoon.

 

Nu zijn er 2 eitjes te zien.

 

Wie had er 2 eitjes bij de iui en wie kreeg een tweeling, of wie één kind, of wie géén zwangerschap.

 

Ik moet zeggen dat ik extra blij ben, omdat ik het toch wel zie als dubbel kans. En een tweeling is veel, maar het lijkt het me ook wel leuk!

 

 

 

groet,

 

Jeanine

Link to post
Share on other sites

Hoi Jeanine, heel veel succes donderdag.

 

 

 

Ik heb 2 keer IUI gehad en ik had allebei de keren 3 eitjes en steeds maar zwanger van een 1ling.

 

 

 

Spannend ik hoop dat je de ww goed doorkomt.

 

Ik hoop eind volgende week mn IUI te hebben.

 

 

 

Groetjes Renata

Link to post
Share on other sites

Hey Jeanine,

 

 

 

Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon!

 

 

 

Ik had bij iedere iui 2 eitjes en de 5de ben ik zwanger geraakt,ben nou in verwachting van een tweeling!!

 

 

 

Heel veel succes!!!!

 

 

 

Groetjes

Link to post
Share on other sites
Hallo allemaal,

 

Donderdag krijg ik mijn 1ste iui na vier maanden na de geboorte van onze zoon.

 

Nu zijn er 2 eitjes te zien.

 

Wie had er 2 eitjes bij de iui en wie kreeg een tweeling, of wie één kind, of wie géén zwangerschap.

 

Ik moet zeggen dat ik extra blij ben, omdat ik het toch wel zie als dubbel kans. En een tweeling is veel, maar het lijkt het me ook wel leuk!

 

 

 

groet,

 

Jeanine

 

 

 

 

 

hallo Jeanin77

 

 

 

een dame die ik ken kreeg een iui bij 3 eitjes en dat resulteerde in een 3-ling, kwam echter zeer sporadisch voor werd gezegd)

 

 

 

heel veel succes!!

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to post
Share on other sites

Ha Jeannin77,

 

 

 

Puur uit belangstelling: 4 maanden na de geboorte van je kleine alweer bezig met de volgende? Geweldig, maar waar haal je de puf vandaan?? Het lijkt me al zo druk een nieuwe baby, laat staan als bezig te staan met de volgende!! Ik bedoel niet op geen enkele manier als commentaar hoor, zat me gewoon voor te stellen hoe het moet zijn :-)

Link to post
Share on other sites

Ik had na stimulatie 2 eitjes en ben nu zwanger van een klein meisje. Ik was ook heel enthousiast toen ik twee eitjes bleek te hebben. Ik had ook het idee dat het mijn kansen enorm vergrootte.

 

 

 

Bij eerdere poging had ik 1 eitje en was ik niet zwanger.

 

 

 

Succes!

Link to post
Share on other sites

Hallo allemaal,

 

Wat leuk dat jullie aan me denken.

 

Ik was natuurlijk weer véél te snel aan het testen, dus toen had ik een licht streepje van de pregnyl haha. Dat verdween daarna. En nu heb ik net getest en ik dacht even een streepje te zien, maar héél vaag. Ruud zag het ook, maar inmiddels is dat streepje ook weg. Grrrrrrr!!!!

 

Morgenochtend maar weer proberen. Maar met Tuur had ik ook een dag te vroeg gestest en had ik ook wel een vaag streepje, maar toch duidelijker als nu. En dat bleef ook en dit ging weg.

 

Ik zal morgen wel gewoon ongsteld worden en dan door met de volgende ronde. Ik had stiekem gehoopt dat het dit keer de eerste keer raak zou zijn.... Maar ja...

 

 

 

Renata, spannend hoor!

 

 

 

Ivf-papa, wat leuk dat je op dit forum bent! Tja, en waar haal ik de puf vandaan? Als het aan mij had gelegen waren we gelijk weer verder gegaan. Oké, na twee weken, want die waren een hel na een totaal ruptuur. Maar toen was Ruud nog niet zo ver. Toen hij wel zo ver was, konden we weer heel snel in het ziekenhuis terecht. En natuurlijk, zo'n kleintje is enorm intensief, maar het lijkt me toch erg leuk om ze dicht op elkaar te hebben. Voor hun, en ook voor ons, want hoe ouder, hoe makkelijker. Tot de pubertijd dan tenminste ;-)

 

Gelukkig had ik deze eerste poging minder last van de hormonen. Ik hoop maar dat dat zo blijft de komende poging.

 

 

 

Zeg, maar wat spannend met draagmoeders. Dat lijkt me ook lastig kiezen moet ik je eerlijk zeggen. En de keuze zal denk ik ook wel beperkt zijn. Maar wat leuk!

 

 

 

groet,

 

Jeanine

Link to post
Share on other sites

Hoi Jeanine, hoe gaat het met spuiten??? heb je al FM gehad??

 

 

 

Deze poging is mislukt, op naar de 3e poging.

 

Ik ga morgen bellen voor de uitgansecho en hoop rond 1 september weer een IUI te hebben.

 

 

 

Groetjes Renaat

Link to post
Share on other sites

lieve jeanine

 

 

 

ik heb zelf een x iui gehad met 4 eitjes ben helaas niet zwanger geworden van iui mijn man zijn zaad was te slecht en hebben ons te lang aan laten modderen

 

 

 

heel veel succes en hopen op twee

 

 

 

liefs jessica

Link to post
Share on other sites

Hoi Renata,

 

Balen zeg! Jij had natuurlijk ook extra hoop met twee eitjes. Je bent nu wel sneller ongesteld dan je eigenlijk moest toch?

 

Minoes, vier eitjes is wel heel veel zeg! Bij ons ziekenhuis ligt definitieve grens bij 3 eitjes. En dat doen ze alleen maar in overleg met een paar artsen.

 

 

 

Ik ben weer druk met follikelmetingen. Ik ben alweer 11 dagen aan het spuiten en er is nog niks in beweging. één van 12 ongeveer, en de rest ligt een hele mand paaseitjes te wachten. Blijkbaar heb ik 'iets' waardoor mijn eitjes heel erg aan de buitenkant zitten. Het schijnt dat daarvan bekend is dat die eitjes ook met hormoonstimulatie erg langzaam groeien. Maar als ik teveel ga spuiten, zijn ze bang dat (omdat ik zo ontzettend veel kleine eitjes heb) opeens alles gaat groeien. Dus nu wel naar 150, maar over twee dagen weer terug. Kreeg ik daar ook nog bijna ruzie met de verpleegster over de inplanning van de afspraak. Ik kon écht niet woensdagmiddag, alleen in de ochtend. Zei ze: ja, je moet er wel wat voor over hebben hoor! Ik: ik denk dat ik, en met mij alle vrouwen die hier komen, precies weten hoeveel we ervoor over moeten hebben! Ik was gelijk hartstikke pissig! Met al die hormonen in mijn lijf helemáál natuurlijk! Toen zei ik dat ze me dan maar op donderdag moest plannen, maar dat wel even aan de dokter moest vragen. Die had blijkbaar gezegd: absoluut niet. Na nog meer geharrewar zegt ze nog een keer: het kan niet. Het kan alleen maar in de middag. Hier houdt het ook een keer op! Ik: dan neem ik het risico en kom donderdag. En toen kon het ineens wel! Maar de dokter zou er niet blij mee zijn! Nee, ik ook niet, ik ben heel flexibel, maar het kan nu eenmaal een keer niet!

 

 

 

Wat een mens zeg. In ons ziekenhuis zijn allemaal hartstikke aardige verpleegsters die in de tijden heel erg meedenken. alleen dit secreet wil zich laten gelden en baasje spelen. Bah!

 

 

 

Maar goed, het wordt dus weer zo'n lange cyclus waarschijnlijk. En nu dus nog maar een verhogingkje er bovenop!

Link to post
Share on other sites

Jeanine wat K verpleegster, hoop dat je donderdag wat verbetering heb.

 

 

 

Ik ga morgen weer beginnen met spuiten, en weet ook net dat ik een vroege MK heb gehad dit weekend.

 

 

 

Poging 3 gaat van start morgen, niuewe ronde nieuwe kansen.

 

 

 

succes

Link to post
Share on other sites

Ik heb vorige week wel een positieve test gehad op wd 11 ( 13 dagen na de pregnyl ) en ik had stijgende zw.verschijnselen en heb een heftige menstruatie gehad dit weekend, en de postieve test kon absoluut niet meer van de pregnyl komen dus de arts heeft vanmorgen verteld dat het dus een vroege mk was.

 

Ze kunnen het niet zien aan je lichaam of zo iets, maar door de pos.test kan het niet anders en heftige menstruatie met pijnstillers door gekomen zeg maar

 

 

 

ik ben op vrijdagavond/nacht ongesteld geworden op wd12 naar wd 13

Link to post
Share on other sites

Vervelend allemaal zeg! En dan nu weer helemaal opnieuw beginnen. Ik denk dan toch weer... ach, zal uiteindelijk wel ivf worden. Maar dat is natuurlijk stom dat ik dat denk, want ik was van Tuur ook de vierde keer zwanger. Maar dat was ná het doorspuiten van de eileiders. Ik denk dan toch dat dat erg geholpen heeft. Maar dat willen ze pas opnieuw doen na de 3de keer iui. Ik zou denken: doe het gelijk, dan heb je gelijk meer kansen. Maar zij zeggen: het schijnt dat er meer kans is, maar het is niet zéker dat het zo is.

 

Dus we gaan nog maar even rustig door. Maar ik merk wel dat de hormonen me dit keer drukker/opgefokter/gehaaster maken. dat komt misschien door de hoeveelheid...

 

 

 

groet,

 

Jeanine

Link to post
Share on other sites

Ik moet eerlijk zeggen dat de kans op ivf zo wel steeds dichterbij komt, we gaan met de 3e poging beginnen en 2 mk's achter elkaar en na 4 x iui ga je voer na ivf, ja dat duurt misschien niet zo lang meer.

 

 

 

Ik spuit niet zo lang en niet zoveel als jou dat scheelt wel, want ik heb er niet zoveel last van.

 

 

 

Dit is jullie 2e poging voor een brusje toch????

 

Hoop ook de laatste....

 

 

 

ja dat doorspuiten, ze zegegn inderdaad dat het kan helpen..

Link to post
Share on other sites

In ons ziekenhuis ga je pas na 6 iui's over naar ivf. Ik dacht dat dat in de meeste ziekenhuizen zo was.

 

Krijg jij dan niet ook eerst een HSG of een ander soort doorspuiting? Dan ben jij inderdaad bijna aan de beurt voor ivf als het al zo snel is. Waar zit jij ergens?

 

 

 

groet,

 

Jeanine

Link to post
Share on other sites

Ik zit in Ede de gelderse vallei en daar doen ze 4 x iui en dan over naar ivf, het was eerst wel 6 x maar in 2009 zijn ze overgegaan naar 4 x iui. En ja dan schiet het aardig op voor ons de ivf.

 

 

 

Ik heb alle onderzoeken vooraf gehad, maar na 4 x iui zullen we wel eerst een evaluatie gesprek krijgen neem ik aan.

 

 

 

Waar zit jij???

 

 

 

Ik heb trouwens al wel gemerkt door alle verhalen hier en iedereen zit door het hele land heen dat er veel verschillen in protocol is tussen de ziekenhuizen.

Link to post
Share on other sites

Ik zit in Hilversum. Daar ben ik heel tevreden over hoor (los van die narrige verpleegster). Voor ivf moet ik over naar Blaricum als het zo ver komt. Ik hoop het niet. Maar als het niet anders is, dan gaan we dat maar gewoon doen. En inderdaad, overal andere wachttijden, protocollen, medicijnen. Raar eigenlijk. Je zou zeggen dat een behandeling toch in heel Nederland gelijk zou moeten zijn (met kleine verschillen in medicatie).

 

Ach, we gaan lekker verder...

 

Groet,

 

JEanine

Link to post
Share on other sites

Ja ik snap niets van het verschil in de zieknehuizen, je zou inderdaad verwachten dat alles gelijk is.

 

Mochten wij ivf gaan doen is dat in Nijmegen, echo's en onderzoeken in Ede maar de punctie en tp in Nijmegen.

 

 

 

ik probeer niet te hard van stapel te lopen.

Link to post
Share on other sites

@ Renata,

 

 

Ik zit ook in ede bij de gelderse valei, en ze zijn sinds kort weer terug gegaan naar 6x IUI en dan pas doosturen voor IVF.

 

 

Mij hadden ze bij het begin ook gezegt dat ze 4x iui doen en dan ivf maar toen ik dus mijn 4e poging had vertelde dat ze togh terug zijn gegaan naar 6x.

 

Kwamen ze lekker optijd mee want wij hadden ons al ingesteld op de IVF.

 

 

Liefs

Link to post
Share on other sites

@thabita, nou inderdaad lekker op tijd zeg want dat weet ik dus niet en ben me ook al voorzichtig aan het voorbereiden op ivf... als ik maandag de FM heb zal ik dat zeker eens navragen, bedankt voor de info

 

 

 

liefs Renaat

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×

Important Information

Terms of Use