Jump to content

Groot verdriet voor Esly, 2e vroeggeboorte


Dee78

Recommended Posts

Babeth heeft vandaag onderstaande gemeld in het Uitgerekend in juli 2012 topic:

 

Lieve meiden, ik breek even in met verschrikkelijk nieuws, Esly is bevallen en zij en haar man hebben nu ook hun tweede o zo gewenste zoontje verloren. Ik ben er kapot van.kan de woorden even niet vinden.

ik wilde het jullie wel laten weten.

 

Er zijn al vele lieve reacties geplaatst in bovengenoemd topic. Na overleg hier speciaal voor Esly een topic waar we een berichtje voor haar kunnen achterlaten.

 

 

**

Lieve Esly & vriend,

Wat ongelooflijk zwaar dat jullie dit verdriet voor een 2e keer moeten meemaken.... werd gewoon misselijk toen ik het las. Het gevoel van ongeloof is groot.

Heel, heel veel sterkte toegewenst.

Er brandt hier een kaarsje voor jullie en jullie 2 kleine mannetjes.

 

Liefs, Dee

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 123
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lieve Esly en man,

 

Kan er met mijn hoofd niet bij dat jullie dit grote verdiet voor de 2e krer mee moeten maken.

Zo oneerlijk zo veel verdriet hoe moeten jullie dit verwerken.

 

Heel veel strekte en kracht, ook hier brand een kaars voor jullie vieren.

 

Dikke knuffel

Link to comment
Share on other sites

Jeetje, wat een ontzettend vreselijk nieuws!

Er zijn al geen woorden voor als iemand dit eenmaal mee moet maken, laat staan wat een onmenselijk iets dit nu is voor jullie!

Kan niets bedenken om te schrijven om de pijn die jullie hebben te verzachten, alleen maar mijn medeleven hier uiten!

Heel erg veel sterkte toegewenst met het een plekje geven van dit verlies...

 

An angel in the book of life

wrote down an infant's birth

and mentioned as he closed the book

... too beautiful for earth

Link to comment
Share on other sites

lieve esly en partner.

Wat een enorm verdriet is er weer op jullie pad gekomen. Datgene waar je zo bang voor was is gebeurd. Wat een enorm, intens en onbeschrijflijk verdriet. Ik wens jullie heel, heel veel kracht en sterkte toe om dit aan te kunnen, te kunnen händelen. Woorden schieten tekort.

Link to comment
Share on other sites

Vreselijk nieuws.....de geschiedenis herhaalt zich, hier zijn geen woorden voor.

Onbegrijpelijk, ongelooflijk, met geen pen te beschrijven.....de rillingen lopen me nog steeds over de rug ( na het bericht in het juli-topic).

 

Ik wens jou en je man heeeeel veel sterkte met dit inmense verdriet en vooral heeeeel veel kracht toe, om ook deze keer ooit een plekje te kunnen geven.

Jullie kanjers zijn nu bij elkaar, maar oh.....wederom jullie droom uitéén gespat....vreselijk, een hele dikke knuffel!

Link to comment
Share on other sites

Esly en partner,

Wat een verschrikkelijk drama. Hier zijn inderdaad geen woorden voor........weer rond dezelfde tijd......

Het is niet te bevatten. Hoe moeten jullie je voelen....

Alle kracht en sterkte gewenst. Hier gaat ook een kaarsje aan.........

Liefs Megan

Link to comment
Share on other sites

Lieve esly & vriend

 

Het is gewoon verschrikkelijk om dit nieuws te horen.

Jullie waren hier al zo bang voor en dat het dan nu weer moet gebeuren is niet te bevatten.

Hoeveel kan een mens verdragen?

Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen in deze verschrikkelijk moeilijke tijd.

 

Veel liefs Danielle

Link to comment
Share on other sites

Lieve Esly en man, wat een verschrikkelijk nieuws... Ik wens jullie ontzettend veel sterkte om dit opnieuw te moeten verwerken. De tranen liepen over mn wangen toen ik het las. Meid, je hebt zo goed je best gedaan! Helaas heeft de natuur anders voor jullie besloten. Veel liefs van mij, ik denk aan jullie!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use