Jump to content

Groot verdriet voor Esly, 2e vroeggeboorte


Dee78
 Share

Recommended Posts

Babeth heeft vandaag onderstaande gemeld in het Uitgerekend in juli 2012 topic:

 

Lieve meiden, ik breek even in met verschrikkelijk nieuws, Esly is bevallen en zij en haar man hebben nu ook hun tweede o zo gewenste zoontje verloren. Ik ben er kapot van.kan de woorden even niet vinden.

ik wilde het jullie wel laten weten.

 

Er zijn al vele lieve reacties geplaatst in bovengenoemd topic. Na overleg hier speciaal voor Esly een topic waar we een berichtje voor haar kunnen achterlaten.

 

 

**

Lieve Esly & vriend,

Wat ongelooflijk zwaar dat jullie dit verdriet voor een 2e keer moeten meemaken.... werd gewoon misselijk toen ik het las. Het gevoel van ongeloof is groot.

Heel, heel veel sterkte toegewenst.

Er brandt hier een kaarsje voor jullie en jullie 2 kleine mannetjes.

 

Liefs, Dee

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 123
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Lieve Esly en man,

 

Kan er met mijn hoofd niet bij dat jullie dit grote verdiet voor de 2e krer mee moeten maken.

Zo oneerlijk zo veel verdriet hoe moeten jullie dit verwerken.

 

Heel veel strekte en kracht, ook hier brand een kaars voor jullie vieren.

 

Dikke knuffel

Link to comment
Share on other sites

Jeetje, wat een ontzettend vreselijk nieuws!

Er zijn al geen woorden voor als iemand dit eenmaal mee moet maken, laat staan wat een onmenselijk iets dit nu is voor jullie!

Kan niets bedenken om te schrijven om de pijn die jullie hebben te verzachten, alleen maar mijn medeleven hier uiten!

Heel erg veel sterkte toegewenst met het een plekje geven van dit verlies...

 

An angel in the book of life

wrote down an infant's birth

and mentioned as he closed the book

... too beautiful for earth

Link to comment
Share on other sites

lieve esly en partner.

Wat een enorm verdriet is er weer op jullie pad gekomen. Datgene waar je zo bang voor was is gebeurd. Wat een enorm, intens en onbeschrijflijk verdriet. Ik wens jullie heel, heel veel kracht en sterkte toe om dit aan te kunnen, te kunnen händelen. Woorden schieten tekort.

Link to comment
Share on other sites

Vreselijk nieuws.....de geschiedenis herhaalt zich, hier zijn geen woorden voor.

Onbegrijpelijk, ongelooflijk, met geen pen te beschrijven.....de rillingen lopen me nog steeds over de rug ( na het bericht in het juli-topic).

 

Ik wens jou en je man heeeeel veel sterkte met dit inmense verdriet en vooral heeeeel veel kracht toe, om ook deze keer ooit een plekje te kunnen geven.

Jullie kanjers zijn nu bij elkaar, maar oh.....wederom jullie droom uitéén gespat....vreselijk, een hele dikke knuffel!

Link to comment
Share on other sites

Oh Elsy en partner wat erg voor jullie. Ik heb er echt geen woorden voor. En dit voor de 2de keer, wat is het oneerlijk!!

 

Ik wens jullie heel veel sterkte met jullie verlies.

 

Liefs Elke

Link to comment
Share on other sites

Esly en partner,

Wat een verschrikkelijk drama. Hier zijn inderdaad geen woorden voor........weer rond dezelfde tijd......

Het is niet te bevatten. Hoe moeten jullie je voelen....

Alle kracht en sterkte gewenst. Hier gaat ook een kaarsje aan.........

Liefs Megan

Link to comment
Share on other sites

Lieve esly & vriend

 

Het is gewoon verschrikkelijk om dit nieuws te horen.

Jullie waren hier al zo bang voor en dat het dan nu weer moet gebeuren is niet te bevatten.

Hoeveel kan een mens verdragen?

Ik wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen in deze verschrikkelijk moeilijke tijd.

 

Veel liefs Danielle

Link to comment
Share on other sites

Lieve Esly en man, wat een verschrikkelijk nieuws... Ik wens jullie ontzettend veel sterkte om dit opnieuw te moeten verwerken. De tranen liepen over mn wangen toen ik het las. Meid, je hebt zo goed je best gedaan! Helaas heeft de natuur anders voor jullie besloten. Veel liefs van mij, ik denk aan jullie!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use