Jump to content

Na hoeveel pogingen zwanger?


Twinklestar

Na hoeveel pogingen waren jullie zwanger?  

62 members have voted

 1. 1. Na hoeveel pogingen waren jullie zwanger?Recommended Posts

Tellen iui's ook mee? Ik ben zwanger geraakt van de 3e icsi, dit is alleen fout gegaan. Nu weer zwanger van de 4e icsi.

Misschien kun je er een enquête van maken?

Heb je misschien een beter overzicht ;)

Link to comment
Share on other sites

Hoi Twinklestar, ik heb ingevuld bij 2x:

 

1ste poging niet geslaagd, helaas ook niet met de 4 cryos ( 1x2 teruggeplaatst , 2 hadden de dooiing niet overleefd)

2de poging zwanger, geen cryos, helaas zijn onze jongens toen overleden als gevolg van de vroeggeboorte bij 21weken en 5 dgn.

 

Vervolgens weer de een poging opgestart

1ste poging , geen zwangerschap na de verse tp, wel 2 cryos, van eentje kort zwanger geweest ( 5,5 week) de ander oveleefde de dooiing niet.

2de poging zwanger en nog 5 cryos

 

heel veel succes!!

groetjes

Babeth

Link to comment
Share on other sites

yolande, ja was eigenlijk wel bedoelt voor icsi. Maar volgens mij komen de percentages voor icsi en ivf redelijk overeen. Het valt me op dat de uitslag tot nu toe het hoogste is bij meer dan 3 keer. Dat maakt het extra stom dat ze in Nederland maar 3 pogingen vergoeden.

Link to comment
Share on other sites

Ik kan me voorstellen dat het ook nog heel erg kan verschillen van wat de oorzaak is van het verminderd vruchtbaar zijn.

Voor zover wij weten komt het omdat mijn vriend door een vroegere ontsteking een soort natuurlijke sterilisatie heeft. Het zaad is nu door middel van Tese gevonden. Icsi is dan de enige methode om zwanger te kunnen worden.

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Was zwanger van de eerste ICSI en van de cryotp erna, beide keren fout gegaan. Tweede ICSI niet zwanger, wel weer van twee cryootjes uit die poging, dat zijn onze drie kids geworden ;).

Was de vijfde tp in totaal.

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...
Was zwanger van de eerste ICSI en van de cryotp erna, beide keren fout gegaan. Tweede ICSI niet zwanger, wel weer van twee cryootjes uit die poging, dat zijn onze drie kids geworden ;).

Was de vijfde tp in totaal.

 

Miepie, ik heb inderdaad wel eens een topic gelezen waarin jij ook schreef. Zo heb je niets en zo heb je alles! Hoe gaat het met de drieling? Ik kan me voorstellen dat het heel druk is maar ook heel leuk. Hebben jullie extra hulp of redden jullie het met z'n tweeen?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use