Ga naar inhoud

Wachtbankje april/mei 2012


bettyboopke

Aanbevolen Berichten

@Floortje, sterkte!!

 

Ik wacht vandaag op de uitslag vd bloedtest, spannend!

 

Er was ooit een tpoic op het forum met een lijstje waarop van iedereen de hoeveelheid HCG stond vermeld. Weet iemand dat nog terug te vinden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 890
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Nou dames,

Ze willen niks doen, ik moet het gewoon afwachten of het goed gaat of fout.

Heb het nogal gehad, dus duik mijn bed in...

Dank voor jullie steun, X

 

O Floortje probeer maar wat te rusten . ik denk aan je liefs mely

Link naar reactie
Delen op andere sites

Misschien valt het nog wel mee. Een bloeding wil niet altijd zeggen dat het fout loopt. Ik begrijp wel niet dat je geen echo krijgt nu. Normaal vragen ze toch om de dag nadien nog te komen voor een echo? Is de bloeding al gestopt? Ik hoop goed nieuws te lezen straks.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Ting, ik ben gisteravond in mijn plaatselijke ziekenhuis geweest en daar hebben ze wel een echo gemaakt en bloed geprikt. Er zit een zwangerschap in mijn baarmoeder en ze dachten misschien ook iets bij mijn eierstok te zien, maar de bloedwaarden waren goed (van 377 woensdag naar 978 vannacht), dus ze denken dat het goed is en dat het alleen een zwangerschap in mijn baarmoeder is. Het vruchtje loopt wel wat achter, maar dat schijnt vaker voor te komen bij cryo's. Ze weten niet waar het bloeden door komt en ook niet of het toch een miskraam gaat worden, dus ik moet even afwachten en bellen zodra ik meer buikpijn krijg of niet lekker word. Het is dus nog spannend, maar wel voorzichtig goed nieuws dat er in ieder geval een vruchtje in de baarmoeder zit en niet er buiten. En het is echt fijn eindelijk te zijn geholpen en serieus te zijn genomen!! het bloed is nu weer gestopt en bruin, dus het blijft spannend?

Hoe is het met jou Ting?

Liefs, Floor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Floortje, ik duim heeeeeeeeeeeeeeeeeeeel hard mee dat het de goeie kant uit BLIJFT gaan!!!

Fijn dat je plaatselijk ziekenhuis je serieus nam en je heeft willen helpen! Eigenlijk wel erg dat het fertiliteitscentrum dat niet deed...je zou denken dat zij net begrijpen wat fertil.patienten meemaken in onzekere tijden...

Ach, het voornaamste is dat je nu toch een beetje gerustgesteld bent! En het is toch ook goed nieuws dat het bloeden weer gestopt is, toch?!!

Probeer af en toe wat te rusten`hè.

Dikke knuf X

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ach lieve Bettyboopke, het is weer begonnen en erger dan gisteren... Ik heb net de fertiliteitspoli gemaild dat ik daar geen voet meer over de drempel zet en maandag mijn dossier kom halen. Ik ben er helemaal klaar mee! En als het mis moet gaan, laat het dan maar mis gaan, dan is het maar achter de rug.... Ik weet dat ik blij moet zijn dat ik zwanger ben en nog een kans heb, maar wat een zenuwslopende ellende is dit...

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Flootje toch wat een slopende periode maar tegelijk ook nog goed nieuws je ben zwanger maar ja ik heb gehoord dat bloedingen bij Cryo meer voorkomen dus ik zou zeggen afwachten hoe moeilijk ook is maar je ben nu zwanger dus probeer wat rust te vinden . Ik duim heeel haardddddddd voor jou meiske.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Floortje, meisje toch, wat een toestanden zeg! Ik kan me heel goed voorstellen dat je het veen helemaal gehad hebt met je fertil.centrum! Jammer dat specialisten vaak niet meer het ruimere plaatje kunnen zien hè?! Stress wil je zoveel mogelijk vermijden als je zwanger bent, daar mogen zij dan wel een handj in toestelen hè!

Probeer je toch zo rustig mogelijk te houden, ik weet niet hoe, ik zou in jouw plaats niet weten waar ik het moest zoeken... Knuffels van je ventje? Veel babbelen, van je af praten?

Ik duim nog steeds heel hard voor je mee hoor! Dikke dikke knuffel en goede moed XXX

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Floortje,

 

Al beter? Heb je al meer nieuws. Wat rot dat je een tweede bloeding hebt gekregen. Wat een onzekere periode. Veel sterkte!!

Heb ook al nare ervaringen achter de rug en ik begrijp zo je onzekerheid. Zijn je progestoron waarde goed? Soms kan je bloeding krijgen omdat die te laag zijn. Dan moet je utrogestan gebruiken. Hebben ze daar naar gekeken?

 

Ik zit momenteel in Kent met mijn schoonfamilie, tuinen boeken voor mijn schoonmoeder haar verjaardag. Ik zit meer te denken of ik nog zwanger ben en alles nog goed is dan dat ik naar bloemen en planten kijk. Ik heb dinsdag echo en ik hoop dat alles goed is. We zullen wel zien.

 

Ik wou dat ik je kon helpen. Ik kan je alleen veel sterkte wensen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Ting,

 

Pfff... Heftig om je aandacht er dan bij te houden lijkt me! Het is vast prachtig daar, maar je bent natuurlijk toch bezig met je zwangerschap! Ik ben heel benieuwd naar je echo dinsdag. Nog twee lange nachten slapen, maar hopelijk dan een prachtige echo! Laat je wat weten?

 

Hier gaat het niet de goede kant op. De buikkrampen nemen toe en vanmorgen stond ik op met helder bloedverlies. Ik denk dus dat ik straks maar weer de spoedpost ga bellen... Bedankt voor de tip! Ik gebruik al 6 bollen Utrogestan per dag, dus dat zal wel genoeg zijn toch? Of zou ik nog meer moeten gebruiken? Ik zal get. Straks of morgen wel bespreken.

 

Houd je taai daar, misschien lukt het toch nog om een beetje van de flora daar te genieten....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Dames,

Weer een retourtje spoedpost, want we wisten zeker dat het mis was. Maar dat was dus niet zo, het vruchtje zit er nog en het hcg was keurig gestegen. Ik ga nu maar proberen om dat bloed en die krampen te accepteren, hoe moeilijk dat ook is. Het is echtmonwerkelijk allemaal, want ik wist vanmorgen echtbreker dat het mis was en zit niet 'weer' zwanger op bed met mijn iPad....

Allemaal fijne zondag verder!

X, Floor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat een opluchting Floortje! Moet je nu blijven plat liggen? 6 utrogestanbollen is veel, ik moet er maar 3 lanceren per dag.

 

Ik mag blij zijn dat ik pijnlijke borsten heb en af en toe een menstruatie-achtige kramp. Moe ook, zeker als je van 's morgens tot 's avonds naar kastelen en tuinen gaat kijken, geen idee hoeveel kilometer ik gestapt heb in die 4 dagen maar het was meer dan genoeg. 's avonds zou ik liefst zonder eten al mijn bed inkruipen. Heb ook niet zoveel honger. Nog één nacht te gaan en morgen keren we terug. Soms ben ik bang dat ik te weinig voel. Ik ben niks misselijk. Dat is wel fijn maar het zou wel een bevestiging zijn dat die HCG-waarden blijven stijgen. Ben echt aan het aftellen. Het is bij mij fout gelopen op 8 weken en 5 dagen, ik heb wel nog tot 12 weken blijven rondlopen met dat dode vruchtje. Pas bij de echo hebben ze het gezien. Ik zal héél blij zijn als ik al aan 10 weken zal zitten. Dat zal voor mij al een opluchting zijn denk ik.

 

Ik hoop dat alles blijft goed gaan bij jou. Ik blijf je zeker volgen hier op het forum.

 

groetjes Ting

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Ting,

Wat een ontzettende spannende dagen ook voor jou! Ik kan me voorstellen dat je heel blij zult zijn als je rond de 10 weken bent, maar dan nog zal de angst waarschijnlijk niet helemaal weg zijn. Het moet afschuwelijk zijn om met 12 weken te ontdekken dat je kindje al een paar weken niet meer leeft. Hopelijk stelt de echo dinsdag je toch een beetje gerust! Ik hoop dat alles er goed uit ziet!

Zere borsten, moe en krampen is wel een goed teken toch? Ik had die kwalen precies zo toen ik zwanger was van mijn zoontje en ik was ook niet echt heel misselijk. Althans, nier rond deze tijd, dat kwam pas later en eigenlijk alleen in de ochtend. Ik hoop voor je dag je morgenochtend supermisselijk wakker wordt :-) Dan heb je alle verschijnselen compleet!

Ik blijf jou zeker ook volgen. Laat je weten hoe de echo was? Vind je het trouwens niet leuk om mee te kletsen op het uitgerekend in januari topic? (Of val je nog net in december, ik moet even terugkijken zo)

Slaap lekker!

Floor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Ting,

Ik zie dat je 14 april de terugplaatsing hebt gehad, dus dan val je waarschijnlijk net in de eerste dagen van januari? Leuk als je mee komt schrijven, maar ik kan me ook voorstellen dat je misschien wilt wachten tot je de 10 weken voorbij bent... Of misschien val je toch net in december. Ach, wat maakt het ook uit, als het maar goed gaat!

Hier is alles nog steeds hetzelfde....

X, Floor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames,

 

Nou weet ik niet precies of ik bij jullie kan plaatsnemen op het bankje. Lees veel over maart en april maar ik heb dus vandaag mijn tp gehad, 7 delig.

Spannend...

 

Hoor ik hier thuis of is er nog een forum voor mei? (ik heb em niet gezien alsnog)

 

Groetjes Lianza

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden