Jump to content

Kim1975 bevallen van zoon Kjell


Meiske74

Recommended Posts

Zo hehe, daar ben ik dan eindelijk!

 

Afgelopen vrijdag (26-08-2011) dus bevallen van een heerlijk ventje, zijn naam is Kjell! Hier mijn bevallingsverhaal.

 

Woensdag middag was ik aan het klussen in huis, we hadden een spiegel gekocht en die moest opgehangen worden en ik kon niet wachten dus ben zelf met de schroefmachine in de weer gegaan. Toen die klus geklaard was brak mijn water, zo'n raar gevoel, het werd warm en nat en ik dacht eerst dat ik in me broek aan het piesen was! Maar er was geen stoppen aan!

Gelijk de vlos gebeld en die was met een half uurtje bij me. En toen wachten, wachten, wachten. We hadden wel verwacht dat 's avonds de weeen op gang zouden komen, maar nee hoor, naar bed en weer wakker de volgende ochtend, maar nog steeds niks. We hadden de zaak al gesloten want we dachten toch wel dat hij donderdag geboren zou worden, ter afleiding zijn we maar ergens gaan lunchen! maar na 24 uur nog geen actie doorgestuurd naar het ziekenhuis. Daar werd een hartfilmpje gemaakt om te kijken of met de kleine alles ok was, dat was zo, en ook ik voelde me nog steeds prima. Eigenlijk nog geen reden om in te leiden, dus eigenlijk wilden ze ons naar huis sturen om de volgende ochtend terug te komen en dan te beginnen met de bevalling op te wekken. Eigenlijk zagen we dat niet zitten, we zijn niet van die ochtend mensen, maar ja als zij zeggen dat je naar huis moet, tja.........

Maar geluk bij ongeluk, het bleek de volgende ochtend al helemaal vol te zitten en zaterdag ook! Dus we mochten blijven om direct ingeleid te worden. Spannend!

 

Ik ben om 20.00 uur ingeleid en 01.55 is Kjell geboren, dus het is super snel gegaan uiteindelijk! Zonder ruggeprik of ander pijnstilling, ik heb de weeen goed kunnen opvangen met mijn ademhaling (is de yoga toch ergens goed voor geweest). Ik vond het wel een helse klus, maar goed we hebben het overleefd. Kjell was met de geboorte ruim 8 pond!

 

En nou is hij alweer 5 dagen oud! Het gaat echt super, en voor de borstvoeding zijn we werkelijk natuurtalenten! haha. Das echt geweldig.

 

Veel liefs.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use