Jump to content
Sign in to follow this  
KrisKras

19 maart 2012 Medusa!

Recommended Posts

Medusa, ik kon geen topic vinden dus bij deze open ik hem hier. Van harte gefeliciteerd met jullie zoontje R.olf!!

 

:uecgVftZ91767265::love7: Liefs KrisKras

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lieve Medusa,

 

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje Rolf! Ik hoop dat alles goed is gegaan en dat jullie lekker van elkaar aan het genieten zijn.

Ik wens jullie alle liefde, gezondheid en geluk van de wereld!

 

Liefs,

Melsi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yeaaaahhhh Meduus :) Ook hier van harte met jullie zoon en broertje. Een koningskoppel, wat fijn! Hopelijk gaat alles goed met jullie en herstel je snel weer. Geniet van je gezinnetje!

 

Liefs

Share this post


Link to post
Share on other sites

Medusa, nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van Rolf. Ik hoop dat jullie van hem genieten en dat Ilona ook erg blij is met haar broertje.

Share this post


Link to post
Share on other sites

In 'je eigen topic' wil ik je natuurlijk ook feliciteren.

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje R.olf.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Medusa, Gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoon en broertje R.olf!

Heel veel geluk met z'n vieren, geniet er lekker van!!!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Medusa, van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie zoontje, heel veel geluk gewenst!!

Liefs Babeth

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hee Meduus! Gefeliciteerd!!! Natuurlijk ook voor man en zus!!

Hoop dat alles goed gaat.

Liefs, Angela

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this   • Posts

  • Hallo! Ik zou graag ervaring delen over de ICSI im het CRG in UZ Brussel. Ik snap helaas niet zo veel van de Online updates die ik krijg over de behandeling en embryo ontwikkeling en beoordeling: Zijn hier Dames die meer ervaring met Brussel hebben? Ik hoorde zaterdag Dag 1 dat er 7 toen bevrucht waren. Gisteren kreeg ik te hoten dat er 13 in total eicellen onder observatie zijn om te bepalen of zij ook gaan delen en dat de definitieve bevruchting pas op Dag 3 wordt meegedeelt. Vandaag op Dag 3 las ik de update dat er 9 definitief bevrucht waren en in de ochtend op Dag 3: 7 van categorie 1 (excellent), 0 van 2 (goed) en 0 van 3 (slecht). Mijn twijfel is: waar zijn de 2 bevruchte eicellen? Lopen zij achter en zijn niet beoordeeld? Waar zijn 4 resterende eicellen die op Dag 2 gewoon gingen delen maar in de ochtend op Dag 3 niet meetellen? Blijkbaar tellen zij in Brussel zygoten 1PN (1 pronuclei) bij de bevruchting niet maar als zij gaan delen worden zij soms ook teruggeplaatst of krijgen een biopsie voor de PGS.  Ik vind het zo verwarrend dat men deze automatische updates krijgt en in de realiteit zijn er veel meer embryos. Bedankt voor jullie ervaringen met embriologie in Brussel. Groeten. E.        
  • Hallo lieve mensen, Na 7 miskramen die vroegtijdig waren afgebroken, waarvan de 1e een buitenbaarmoederlijke was hierbij is de eileider verwijderd. En de langste zwangerschap duurde  13 weken. Hebben we hulp gekregen van de fertiliteitskliniek. Inmiddels 5 behandelingen IUI gehad zonder resultaat. En nu dan de eerste Ivf gehad. 8 dagen na de terugplaatsing kreeg ik licht bruine bijna grijze afscheiding. Op de 9e dag werd het al heel donker rood. Heb er voor gekozen toch nog utrogestan nog in te brengen, 3x daags 2x 100mg. Misschien heel slecht maar we hebben geslachtsgemeenschap gehad, hierna kwam er helderrood bloed uit. Heb 2 weken Geen geslachtsgemeenschap gehad terwijl we eerder echt als konijntjes waren.  Ben vandaag ook niet verder gegaan met de utrogestan omdat ik dacht dat ik ongesteld zou zijn. Normaal gesproken heb ik veel krampen en pijn vooral bij een miskraam of menstruatie. Maar ik voel helemaal niks, maar heb wel helderrood bloedverlies, maar ook niet zo veel als bij een menstruatie..  Morgen bel ik de kliniek op, want dinsdag zou ik mogen testen.  Bedankt voor jullie tijd, hopelijk kan iemand mij voort helpen! Groetjes Chell  
  • Gebruik je nog medicatie @Shadow1987 ? Hoeveel daagse embryo heb je teruggeplaatst gekregen? 
  • IVM (In Vitro Maturation) is een procedure waarbij weinig vruchtbare medicijnen worden gebruikt om onrijpe eieren te produceren die worden verzameld door middel van kleine operaties en vervolgens gerijpt met hormonen. Ik heb over dit IVM-proces in deze onderstaande link gelezen en ik hoop dat dit nuttig voor u zal zijn. https://www.swcic.com/treatments/ivm-in-vitro-maturation.php
  • Lage AMH-niveaus worden over het algemeen beschouwd als een indicator van een lage ovariële reserve. Een lage AMH-vruchtbaarheidsbehandeling kan bestaan uit IVF samen met hormoonbehandeling.
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use