Ga naar inhoud

Zijn er nog 40+ meisjes hier? :)


Kitje

Aanbevolen Berichten

Ah, ok, dan heb je iig alles ruim op tijd klaar liggen @Siepie voor de volgende ronde (in september dan?) en hoef je niet te stressen.
Wel ff checken of ze er naalden bij gedaan hebben... 😉😁

Dank @Hanniebal ik was echt zoooo blij vanmiddag.
De tranen rolden over mijn wangen van geluk toen de vk zei, daar klopt een hartje.
Ze had zelfs met me te doen, de opluchting was zo enorm, ik was echt zo gespannen vooraf ook.

Ja @Jennie80 ik zag het kindje bewegen, heb het ook gefilmd en op het filmpje zie je het ook, je zag ook duidelijk gewapper met de armpjes, die waren in de maak, dus nog niet helemaal af, beentjes kon ze nog ff niet ontdekken, heeft ze ook nog naar gekeken.
Ze zag ook de aanmaak van de placenta en de dooierzak die het kindje nu nog gebruikt, ook de vliezen waren al duidelijk zichtbaar en de navelstreng ook.
Ze heeft er echt de tijd voor genomen en alles bekeken, ook nog gekeken of ze iets kon vinden wat de bloeding veroorzaakt kan hebben, maar alles zag er gewoon goed uit, mijn baarmoeder ook.
Het was idd super cute en heel aandoenlijk om te zien, het was echt genieten ook, zo leuk.

Ze heeft het kindje 2 keer opgemeten en de eerste keer kwam ze op 1,75 cm en de tweede keer op 1,78 cm wat dan neer komt op 8+1 en 8+2 weken zwangerschap, dus dat klopte ook ongeveer.
Ze zei dat ze niet precies kon zien of ze de hele lengte had opgemeten omdat het ook nog heel klein is, maar de vorige keer was het 0,95 cm dus het is in grootte bijna verdubbeld.

Waar de bloeding vandaan is gekomen weten we dus niet, hoogst waarschijnlijk niet uit de baarmoeder zelf en hopelijk blijft het nu ook weg.
Heb de clinic in Riga ook nog gecontacteerd, ze hebben aangegeven dat ik de medicatie die ze verhoogd hadden nog een week zo moest blijven gebruiken, dus dat doe ik maar braaf en over een week kon ik die dan weer gaan afbouwen naar wat het was voor de bloeding.

Ik snap heel goed Jennie dat je met dat derde scenario geen rekening had gehouden, dat zou ik ook niet gedaan hebben.
Je houdt toch rekening met ja of nee, maar niet met ja denk het wel maar waarde is te laag.

Ik heb eens even gegoogeld, dat zul je zelf ook wel gedaan hebben en vond het volgende.
Je kunt 11 dagen na de bevruchting een bloedtest doen (maar jij zit op 10 toch nu?) en als de waarde boven de 25 is dan ben je zwanger.
Het HCG verdubbeld zich iedere 72 uur, daarom moeten er 2-3 dagen tussen de 2 testen zitten zodat je zeker 72 uur verder bent.
Met 34 zit je dus wel degelijk boven die 25.
Het zijn ook maar momentopnames net als het delen van die embryo's.
Kijk je smorgens zijn ze zoveel cellig, kijk je paar uur later zijn ze ineens weer  verder gedeeld.

En als je nu al positief test met een urinetest dat is echt wel een heel goed teken hoor!
Dan zit er ruim voldoende hcg in je urine om te kunnen meten.
2 Streepjes is gewoon zwanger, dus ik ga je toch alvast voorzichtig feliciteren!
En ik snap heel goed dat je ontroerd was, zeker als je nog niet eerder een positieve test in handen hebt gehad.

Verder zitten er in die hcg waarden hele grote verschillen, kijk maar, dit vond ik ook (zie onderstaand staatje):

Jij bent toch nog geen 4 weken nu dan toch? dan zit je dus perfect met je 34 als je kijkt naar 3 weken zwanger, moet tussen 0-50 zijn.
En die emo buien... Die blijven nog wel ff hoor, ik heb die met grote regelmaat, herken mezelf af en toe niet eens meer! 😅

Ik zit momenteel ook in de positieve flow na mijn goede echo, dus Jennie, jij komt gewoon naast mij, Nina en Hanan zitten hoor maandag.
En dan in september komt Siepie er gezellig bij, daar gaan we voor toch?

HCg waarden in weken:

Niet zwanger: minder dan 5

3 weken zwanger: 5-50

4 weken zwanger: 5-426

5 weken zwanger: 18-7.340

6 weken zwanger: 1.080 – 56.500

7/8 weken zwanger: 7.650 – 229.000

9-12 weken zwanger: 25.700 – 288.000

13-16 weken zwanger: 13.300 – 254.000



 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat fijn @Kitje dat de echo goed was! En de afmetingen zijn perfect dus groeit goed. Goed dat ze alles zorgvuldig heeft nagekeken (logisch dat ze dat doet natuurlijk) en dat je gerustgesteld bent. 

En ook heel lief van ze dat ze de andere echo hebben laten staan. Nu mooi lekker doorbroeden! ♡

@Jennie80 he bah je wil natuurlijk gewoon "goed" of "niet goed" horen maar niet "misschien wel misschien niet"......

Qua waarde zit je wel binnen de normaal waarden en moet dus nu gaan stijgen. Maandag heb je zekerheid en ik hoop en bid dat het hCG mooi omhoog klimt! Wel klote voor je dat je dit weekend weer moet wachten tot het maandag is voor duidelijkheid. 

Ik straal heel veel positiviteit uit naar die frummel in je buik om lekker mooi door te groeien. Ben het ook met @Kitje eens!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Kitje Echt fijn om te lezen dat de bloeding hoogstwaarschijnlijk niet vanuit de baarmoeder kwam. Hopelijk gebeurt het gewoon niet nog een x want het was even behoorlijk stressverhogend!

Gisteren zat ik op 3wk en 6 dagen. Ik mocht 10 dagen na de terugplaatsing van de 5daagse blasto testen.

Inderdaad, het is een momentopname geweest en in die hcg waarden zitten hele grote verschillen. En wat jij ook zegt @Nina79, die hcg waarde moet nu gewoon lekker gaan stijgen!

Gelukkig is er alweer bijna een dag voorbij van dit weekend. Hahaha, sorry girls, jullie zijn vast toe aan een relaxt weekendje wat heel lang lijkt te duren , maar mij kan het momenteel niet snel genoeg gaan!😂

Bedankt voor jullie positiviteit, het doet me echt heel erg goed!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Vandaag gezellig dagje pretpark gehad, drukke dag, ben kapot 😅
Maar wel erg leuk.
Niet in de rollercoasters geweest, leek me geen goed idee, maar wel in wat andere dingetjes die me niet kwaad leken te kunnen.
Morgen weer werken, vakantie weer voorbij helaas.... ☹️

Ja, dat zei de vk ook @Nina79 dat de afmetingen prima waren, kwam overeen met de zwangerschapsduur.
Ze zei ook (staat ook op de video die ik gemaakt had) van dat ze niet zeker was of ze precies het langste stukje kon meten, dus wellicht was hij/zij een mm groter dan gemeten en dat scheelt dan ook alweer meteen een dag soms.

De echo hadden ze in eerste instantie laten staan, maar omdat deze echo zo goed was, heb ik in overleg met de vk besloten die van 6 augustus te vervangen voor een belafspraak, het kindje doet het gewoon heel erg goed en de kans dat het mis gaat is zo klein.
Ik moet natuurlijk wel bellen als er weer bloedverlies is, maar dat heb ik sinsdien niet meer gehad, dus ik ga er vanuit dat het niet meer komt nu.

De termijnecho is de 17e al, dat zou dan zo vlug op elkaar zitten allemaal, dat zou geen toegevoegde waarde hebben en medisch was het ook niet noodzakelijk, dus de eerstvolgende echo is de 17e en dat is al morgen over 2 weken.

Klopt @Jennie80 het was behoorlijk stressy dat bloedverlies en heb heel veel angst gehad, 2 avonden, 2 nachten en bijna 2 dagen.....
De opluchting te zien dat alles in orde was, was ook immens groot daarna.
Ik hoop het niet meer mee te maken.

Voor jou nog 1 nachtje, hopelijk ben je het weekend een beetje doorgekomen, kan me voorstellen dat het voor jou niet vlug genoeg kon gaan.
Spannend dagje weer morgen voor jou, maar ik heb er alle vertrouwen in dat het hcg gewoon lekker gestegen is en dat je mooi naast ons op het bankje ploft morgen hoor.

Krijg je weer smiddags de uitslag?

Veel succes alvast morgen en de duimen draaien hoor!

🤞🙏🍀

Link naar reactie
Delen op andere sites

Echt K dit. 
neem even de tijd om ervan te bekomen. Ik had ook echt even nodig. Al die hormonen in je lijf maken het echt niet makkelijker. Troost je met de gedachte dat het bijna nooit de eerste keer raak is: je hebt nog alle tijd. Komt vast en zeker goed maar dit is echt niet tof. 
 

dikke knuffel 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi lieve meiden, bedankt voor jullie support.❤️

pffff, het is echt zo verschrikkelijk K! Tja, nu is het wachten totdat het vruchtje eruit komt. (Ik ben inmiddels gestopt met de utrogestan) Hoop dat het allemaal meevalt qua bloed en pijn😖 

@Nina79, ik moet nu bloedtesten blijven doen totdat de hcg waarde onder de 5 zit. Vanaf dat moment zouden we weer door kunnen met de volgende terugplaatsing in de nieuwe cyclus.

Niemand weet verder van dit ivf-avontuur af, dus het is heel fijn dat ik mijn ei bij jullie kwijt kan. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah, wat erg @Jennie80, ik had het zo gehoopt voor je. Ik vind het wel bijzonder dat je thuis een positieve test had, dat heb ik nooit gehad, kan het niet toch nog goed zijn? Misschien een rare gedachte hoor.

Bloedtesten blijven doen? Moet je daar steeds voor naar België of kan dat ook in Nederland? Ik hoop ook voor je dat het allemaal meevalt met de pijn en de bloeding, dat is nooit fijn. Heel veel lieve knuffels van mij.
 

Wat super om te horen @Kitje jij krijgt straks een heel mooi en lief kleintje om lekker te vertroetelen. Ik snap dat je helemaal in de stress hebt gezeten, pff ik zou ook gek worden, maar dat is allemaal verleden tijd, nu alleen nog maar mooie en leuke dingen.

Haha naar een pretpark en dan niet in de rollercoaster, omg hoe heb je dat volgehouden 😮als ik dat niet zou doen dan zouden ze denken dat er iets met mij zou zijn. Wel stoer dat je mee bent gegaan.

Hier alles goed, lekker even rustig. Kinderen hebben vakantie dus ik zit hier met 4 kids, zelfs de oudste van 23 is thuis. Blij dat mijn vriend vanaf donderdag ook vakantie heeft na 1/2 week, kan hij het soms overnemen 😂😂😂

Heel veel s6 allemaal en @Jennie80 ik hoop dat je straks samen met mij op het bankje mag zitten en we de andere dames mogen vergezellen.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat lijkt me echt heel erg rot @Jennie80 dat je nu moet gaan zitten wachten tot het vruchtje eruit komt.
Ik hoop dat het mee gaat vallen voor je en dat je er niet al te veel pijn aan gaat hebben.
Vind het echt k.. dat het niet gelukt is.

Heb je nog cryo's? Of moet je nu het hele traject van voren af aan weer beginnen?
Misschien heb je het wel verteld, maar dan ben ik het vergeten, sorry.
En moet je dan nu telkens voor die bloedtesten naar Belgie?
Daar snap ik dan het nut niet zo van in eigenlijk, maar het zal wel een reden hebben dat je die bloedtesten moet doen.

En ik snap je helemaal over je ei kwijt moeten, zeker als niemand in je omgeving er vanaf weet dan is het heel erg fijn om hier enkele luisterende oortjes (of lezende oogjes in geval van dit forum dan) te vinden bij meiden die ook nog eens precies weten wat je allemaal doormaakt en doorgemaakt hebt, dus als je behoefte eraan hebt dan klets dit forum maar lekker vol hoor!

Dat vind ik het mooie van dit forum, we zijn er voor elkaar en snappen elkaar en sleuren elkaar door rottige periodes heen en zijn blij als een ander goed nieuws heeft.
Doe wat goed voelt lieve Jennie!

@Siepie ja dat hoop ik wel, het was vorige week wel heel stressvol ff en ik merk wel dat ik na de echo wat rustiger ben geworden, maar af en toen dan ben ik toch nog wel beetje onzeker en ga ik toch weer broekloeren op de wc... 😅 gelukkig niks meer gespot, enkel poezenbollenzooi.

Ja, haha, bij mij zouden ze dat normaliter ook denken als ik nergens in zou gaan, ben best wel een dare devil en vind iets niet snel eng, ik durf overal in.
Ik was stand in voor mijn zwager die zaterdag ineens door zijn rug ging en niet mee kon.
Met al gekochte en gereserveerde kaartjes vond mijn zusje het ook zonde om niet te gaan, maar alleen met 3 kleintjes zag ze niet zitten.
Omdat ze weet dat ik dat allemaal wel leuk vind vroeg ze of ik zin had om mee te gaan.
Ze belde me op en ik had al 'ja' gezegd voordat ik me kon bedenken dat dat niet zo slim was.

En toen ze me smorgens kwam afhalen had ze ook nog eens tegen haar (treurige omdat hun papa niet mee ging) kinderen gezegd dat degene die nu mee ging, ook overal in durfde, want daar ging het drama over..... Nu gaat papa niet mee en die durft overal innnnnnnn
Dus toen zat ik daar in die auto terwijl haar dochter (bijna 7) blij riep, dan gaan we samen in de achtbaan he?
Ehhhh.... 🤔
Denk hoe ga ik me hier uit redden zonder mijn geheim te verklappen?

Maar het loste zichzelf eigenlijk wel op, want haar dochter bleek lang zo fearless niet te zijn als ze me had laten geloven en ze wilde alleen maar in een kinder achtbaan die niet over de kop ging en niet heel hard, dat durfde ik wel aan, dus ik ben braaf 2 rondjes samen met haar daar in geweest.

Ze heeft ook nog een jongetje van 3 en een baby van bijna 10 maanden, dus we moesten sowieso afwisselen, want alleen het meisje mocht in de wat stoerdere dingen en als ze ergens in wilde waarvan ik dacht, mjah, doe maar niet, dan zei ik vlug, deze vind mama vast leuk, die is nu aan de beurt... 
Om daarna ook voor te stellen in een rustig bootje te gaan zitten want dan kon het babytje ook mee.....

Heb me er de hele dag doorheen gebluft en uit geluld..... nee, ik hoef niet in die grote achtbanen hoor, ik ben hier met jullie, alleen is daar weinig aan en dan moeten jullie zoooo lang wachten, dus gaan jullie maar lekker, ik wacht wel met de baby.... Nee, vind ik niet erg hoor, ga maar lekker.
Om dan vervolgens met slapend babytje achter te blijven, die natuurlijk wakker werd en de kinderwagen geen goed plan meer vond, dus heb ik heerlijk met hem op een bankje gezeten, boterhammetje gevoerd, was heel gezellig.

Mijn zusje verontschuldigde zich nog van ja, is misschien beetje saai zo met alleen maar blije kinder attracties, maar ik heb haar verzekerd dat ik het totaal geen probleem vond, ik was hier immers voor de gezelligheid en met hele kleine kindjes heb je nu eenmaal een andere dag dan met volwassenen of oudere kinderen, ook als ik niet zwanger was geweest had ik dat prima gevonden.
De tijd dat ik overal in moest is ook geweest.

En ben wel in een aantal attracties geweest waarbij stond dat het dan niet zou mogen, maar ja, als je dan kijkt wat je wel mag, dat is dus helemaal niks.
Heb vooraf ook op internet gekeken wat de risico's zijn, voornamelijk liggen die bij een stang in je buik, plotseling stoppen en weer verder gaan en adrenaline als je het spannend vind, maar als je al die dingen niet eng vind, dan komt er ook geen tot weinig adrenaline vrij, dus ik heb gewoon voor mezelf bekeken per attractie, vind ik dit ok of niet.

De kindjes vonden de dag een 10 waard, we hebben het heel gezellig gehad met zijn allen en het is niemand opgevallen dat ik de iets meer risicovolle attracties richting mijn zusje schoof... 😊

Bij jou volle bak dan Siepie met alle kinderen thuis, gelukkig is het bijna donderdag, dan kun je wat richting je vriend delegeren.... 😉


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Verdorie, weer bloed gespot zojuist..... 🙁
Dit keer niks van gemerkt en het is ook minder dan de vorige keer, zag het toen ik naar de wc ging.
Minder paniek ook nu, maar baal er wel flink van.
Mijn moeder dacht dat het mss door de warmte zou kunnen komen, dan is je bloed dunner, hoop dat het dat is dan.
Contactpersoon maar weer geappt, wilde de verloskundige mailen maar dat blijkt niet te kunnen, dus morgen maar even bellen.
Even afwachten hoe het gaat.
Zelfde als vorige keer, geen buikpijn en helder rood bloed met wat bruin erbij nu ook.
Maar ja, dat heeft mss al wel een paar uur gedruppeld.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ah wat vervelend weer @Kitje.

Gelukkig was het minder. Helderrood pijnloos weer. En bruin erbij is oud bloed. 

Je baarmoedermond is bij jou gewoon heel bloedrijk en bloedt makkelijk denk ik.

Als het vaker gebeurt (dus hierna nog en weer hetzelfde met helderrood) misschien even binnen laten kijken door een gynaecoloog om te kijken of er geen poliepjes zitten. En even wat kweken laten afnemen voor bepaalde infectieziekten. Voor de zekerheid hoor want komt vaak niks uit en conclusie wordt dan "bloedverlies met onbekende oorzaak, mogelijk baarmoedermond bloeding".

Is wel heel vervelend dat bloedverlies voor je! 

 

Hier alles goed. Sinds een paar dagen voel ik me beter (behalve de hitte haha). 

Hoe is het met de andere dames @Jennie80 En @Siepie? Een beetje een plekje kunnen geven dat het niet gelukt is dit keer? De volgende keer moet het lukken!! 

@Hanniebal hoe is het met jou? Trek je het een beetje met deze hitte als "hoog"zwangere? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, ik baalde er flink van gister, het is inmiddels weer gestopt gelukkig, heb minder lang gevloeid dan de vorige keer, nu komt er bij afvegen alleen nog wat bruin.
Ga de verloskundige ook niet bellen vandaag, vorige keer konden ze ook niks, alleen afwachten, om daar dan nu het noodnummer voor te bellen vind ik ook weer zoiets, maar ik ga ze maandag wel ff bellen om te bespreken.

Ik hoop dat het zoiets is idd @Nina79 heb wel op internet gelezen dat dat kan, dat je baarmoedermond nu ook erg gevoelig is en vlug bloedt.
Er is nu ook geen paniek net als de vorige keer.

Heb wel de clinic geappt en moest weer een bol bij nemen, dus weer terug naar 4, heel vervelend want daarvoor moet ik snachts de wekker zetten om het enigszins gelijk over de dag te verdelen, was net donderdag weer terug mogen gaan naar 3....

Ik heb sowieso binnen nu en een week of 3 een afspraak met een gynaecoloog, donderdag had ik een telefonisch consult met de vk en toen zei ze dat ze me ging doorverwijzen voor een kennismakingsgesprek omdat ik toch in het ziekenhuis moet gaan bevallen want als je ouder bent dan wordt soms de placenta aan het einde van de zwangerschap minder en om te voorkomen dat het kindje dan niet meer genoeg voedingsstoffen binnen krijgt willen ze het dan inleiden met 38/39 weken.
Ik ga 9 maart dus niet halen....

Ook willen ze dan bespreken om kinderaspirine te gaan slikken, dit werkt bloedverdunnend en dit zou het risico op zwangerschapsvergiftiging en vroeggeboorte verminderen en ik heb een verhoogd risico daarop.

Ze willen ook mijn baarmoedermond gaan opmeten vanwege de vroeggeboorte van mijn zoon destijds, geen idee eigenlijk waar dat voor is en wat ze er dan mee willen doen? Dichtnaaien als deze ook te vroeg wil komen ofzo?

Maar dat wordt dus allemaal besproken met de gynaecoloog binnenkort en dan ga ik ook deze bloedingen bespreken.
Want na laten kijken op poliepjes of een infectie is idd wel een heel goed idee, bedankt voor de tip.

Fijn dat het met jou goed gaat en dat je je beter voelt.
Wanneer heb je de termijnecho?

Die hitte is idd... Pfff....
Heb medelijden met Hanan met haar dikke buik en dan deze hitte.
En het duurt nog sowieso tot woensdag geloof ik, dus we hebben nog wel ff te gaan.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hello dames,

Jeetje @Kitje wat een ellende met weer bloedverlies, maar gelukkig dat het gestopt is. Ik sluit mij ook aan bij wat @Nina79 zegt, gewoon even vragen als je een afspraak bij de gyn hebt. 

Hier gaat alles wel zijn gangetje, afgelopen donderdag de medicijnen opgehaald in België, dus dan ben ik klaar voor de volgende ronde. Ik merk wel dat ik er nu helemaal niet mee bezig ben, dat beangstigt mij ook wel, maar geeft wel veel meer rust. 

Ja ik geloof dat iedereen last heeft van de warmte en al helemaal jullie als je zwanger bent, de hormonen gieren dan ook al door je lichaam. Maar alles voor het goede doel, lekker de beentjes hoog en in een teiltje.

Heel veel sterkte deze dagen, lieve dames.

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, het is echt balen @Siepie ik ben niet zo in paniek net als de vorige keer omdat het deze keer minder bloed is en verder hetzelfde, geen buikpijn, geen koorts, dus dan probeer ik er vanuit te gaan dat het weer een onschuldige bloeding is, maar toch maak je je ergens wel een beetje bezorgd, want het hoort niet.
Dat maakt het ook heel moeilijk om te genieten van deze zwangerschap, om plannen voor de toekomst te maken en om vertrouwen te hebben.
Het is zo'n moeilijk traject geweest om zwanger te raken en dan ben je zwanger en dan krijg je dit.

Dus nu het hele weekend maar weer op de bank hangen omdat ik nu weer bang ben om iets te doen dat de bloeding dan mss weer laat terugkomen, maar ja, het is toch te warm om veel te doen ook.
En weer terug bij af met de medicatie, weer dubbele dosis Duphaston en een bol extra, alleen de Estrofem mag ik wel af blijven bouwen.
Maandag ook maar ff met de verloskundige bespreken en idd met de gynaecoloog als ik daar ben.

Ah, dus jij weer helemaal startklaar voor de volgende ronde.
Wel fijn idee denk ik dat je nu alles in huis hebt, hoef je daar iig niet over in de stress te liggen.
Mss ook maar goed hoor dat je er niet zo mee bezig bent nu, rust pakken is ook belangrijk en dat komt straks wel weer als je weer gaat prikken.

Wanneer verwacht je de menstruatie?




 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja als het echt had gegieterd dan is het een ander verhaal. Maar zou het spoednummer ook niet bellen. Mag natuurlijk wel altijd he @Kitje. Vindt de verloskundige echt niet erg als je je zorgen maakt.

Hoe voel je je verder zwangerschaptechnisch? 🙂

Wel balen dat je extra bollen moet inbrengen. Ik ben er vorige week mee gestopt, helemaal klaar mee haha. Heb nog wel een voorraadje mocht iemand wat willen overnemen?

Ik heb maandag mijn termijnecho en dan mag mijn man lekker mee 🙂 10+3 alweer vandaag, nog even en dan begint het 2e trimester. Vind het nog allemaal zo onwerkelijk!

 

@Siepie Dus je bent er weer helemaal klaar voor! Goed hoor dat je er niet teveel mee bezig bent. Gewoon lekker genieten van de momenten die je nu hebt en die kleine komt wanneer de tijd "rijp" is zeg ik maar. En een ontspannen lichaam helpt heel erg goed, geloof daar echt heilig in. Dus nogmaals, goed dat je er niet teveel mee bezig bent. Gun jou en @Jennie80 heel gauw een mooie zwangerschap. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi lieve meiden,

@Nina79, wauw nog even en je zit gewoon alweer in het 2e trimester. Gaat echt snel.❤️

@Kitjewat vervelend om te lezen dat je weer een bloeding hebt gehad. Wel fijn dat je geen last hebt van pijn of koorts. Geeft toch meer vertrouwen dat het gewoon goed zit toch. Doe maar lekker rustig aan meid... het is toch veel te warm om actief te zijn! 

@Siepie, nu je de medicatie al in huis hebt, kan je lekker ontspannen. Wat een fijn gevoel moet dat zijn!😄

Oowwww, ik snak naar een ontspannen gevoel. Hier maak ik een aantal bizarre dingen mee. Zoals ik jullie vertelde was mijn hcg aan de lage kant en de X nadat ik weer bloed moest prikken was de waarde gezakt. Ze wilden dit graag opvolgen tot de waarde <5 zou zijn. Gisteren moest ik weer prikken, nu blijkt de waarde rond de 70 te zitten. Het is hoe dan ook niet goed want de hcg waarde is te laag, maar hoe kan het eerst dalen om vervolgens weer te stijgen?? Bloedverlies is sinds donderdag begonnen en ik denk ook dat ik het mini-vruchtje ben verloren. Het zag er iig zo uit. As dinsdag moet ik weer bloedprikken en dat doe ik dus ook weer in België. Ik ga op voorhand al vragen om een echo indien de waarde weer gestegen is op dinsdag, want ergens heb ik de angst voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. (Ik heb verder geen heftige klachten hoor, maar ben gewoon een beetje bang en onzeker omdat het niet echt gebruikelijk is) Pfffff, waarom kan nou nooit eens een x iets normaal gaan bij mij? Echt vermoeiend en irritant dit. 
 

**zeikmodus weer off hoor😉**
 

@Hanniebal, is het een beetje vol te houden in deze warmte? 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh wat een gekke waarde indd @Jennie80

Bij een buitenbaarmoederlijke zwangerschap zou de waarde wel ineens met grote sprongen (op abnormale wijze) omhoog gaan. Dus als ze dat zien bij je volgende bloedtest gaan ze dat dagelijks moeten vervolgen. Kan ook weer uit zichzelf dalen dus als het een EUG is dan kan dit zich vanzelf oplossen.

Wat een stress weer zeg voor je..... Hoop dat het allemaal meevalt ♡

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dat klopt @Nina79 dat had ze ook gezegd dat ik altijd mocht bellen als ik me zorgen maakte en de vorige keer voelde ik het bloed echt eruit lopen, toen was ik ook volledig in paniek, nu heeft het waarschijnlijk de hele avond gedruppeld en toen ik het ontdekte was het al zo goed als voorbij, dus ik vond dat nu niet zo een noodzaak om een noodnummer voor te bellen, in plaats daarvan wilde ik een mailtje sturen  maar dat ging niet.
Ik ga wel maandag tijdens openingsuren bellen, misschien dat ze de echo dan ietsje kunnen vervroegen, maar dat bespreek ik maandag dan wel.

Vanmorgen vond ik nog wel een klein bruin slijmkloddertje, maar verder ook vandaag niet veel bruins meer gespot, vind het niet fijn, maar ik probeer erop te vertrouwen dat het met het kindje verder goed is.

Verder voel ik me nog steeds hetzelfde eigenlijk, voel me niet zwanger, geen tot weinig klachten, niet misselijk, wel wat moe af en toe maar dat komt ook voor groot deel door het weer, smorgens een beetje boobpijn en dat trekt dan weer weg, ik mag daar eigenlijk niet over mopperen en behalve die bloedingen gaat het verder heel voorspoedig, ik voel me super goed.

Ja, van die bollen baal ik wel, zo kom ik nooit van die krengen af....

Maandag de termijnecho al, wow!
En wat fijn dat je man nu eindelijk wel mee mag, vind dat niks meer dan normaal maar ja.
Dat wordt genieten dan met zijn tweetjes kijken naar jullie mini me.

Dat onwerkelijke gevoel snap ik heel goed, dat heb ik ook nog steeds.
Ik zit nu op 9+5 dus ik schiet ook al op richting einde eerste trimester... 🙂

En dat klopt idd @Jennie80 het feit dat ik geen pijn of koorts heb of heb gehad en dat de bloeding weer gestopt is geeft wel een iets minder ongerust gevoel, ook omdat ik het al een keer eerder gehad heb en daarna een super echo gezien heb dat scheelt ook wel.
Ik vind het niet fijn want ergens ben je toch beetje ongerust en bang dat het dan wel gaat doorzetten ofzo en die k.. medicijnen die ik dan maar telkens weer meer moet slikken en proppen, maar goed, als het resulteert in een gezond kindje dan doe ik het met liefde de hele zwangerschap als het moet.

Mijn moeder grapte gister al, het is vast een meisje, die zijn eigenwijs en liggen graag dwars 😂

Wat een raar gedoe zeg met die waardes bij jou, ik kan me heel goed voorstellen dat je er geen jota meer van snapt.
Je zou toch denken dat het steeds verder zakt en niet heen en weer gaat.
Goed idee ja om een echo te laten maken, dat zou ik ook gevraagd hebben, ook dat je zeker weet of dat er toch echt niks zit?
Wat een gedoe zo zeg allemaal, daar zit je toch ook helemaal niet op te wachten op dit soort stress en onzekerheid.
Heb je net al een traject achter de rug krijg je ook dit soort sores er nog bij.
Hopelijk is er vlug duidelijkheid voor je Jennie zodat je het kunt afsluiten, een plekje kunt geven en weer verder kunt.
Het is al verdrietig genoeg dat het niet is gelukt.

En die zeikmodus hoeft niet uit hoor, ff klagen en zeuren kan heel fijn zijn soms! 😅

Link naar reactie
Delen op andere sites

Fijn dat je er nu wat rustiger onder bent @Kitje en het zal er dan wel bij horen, ik ben hier ook niet mee bekend. Heeft je zoon nog steeds niets door? Ja je bent er al zo lang mee bezig en dan is het nu gelukt, ik snap wel dat je je zorgen maakt en dat is ook niet meer dan normaal lijkt mij. Haha lekker bank hangen inderdaad, het is ook zo warm. Ik kan altijd heel goed tegen de warmte, maar zelfs vandaag heb ik gezweet 😞 Wat zeiden ze in Riga er eigenlijk van? 

Ik ga ook zeker mijn rust pakken, dat heb ik de vorige keer niet gedaan, toen moest alles in stroomversnelling, maar dat gaat mij nu niet gebeuren 🙂 Als het goed is begint mijn menstruatie nu rond 23 augustus, ik ga er vanuit dat het nog zo is als mijn vorige cyclus, alleen was ik nu wel langer ongesteld, maar dat komt denk ik doordat het niet gelukt is. 3 Dagen na elkaar kwamen de vruchtjes eruit, dat was wel heel bizar en naar om te zien. Ik dacht dat ik dat niet zou zien of merken.

Spannend @Nina79 morgen de termijnecho, ik ben heel benieuwd. Wat gaat het snel allemaal. Lief dat je zo meeleeft met @Jennie80 en mij. Ja inderdaad een heel fijn en gerust gevoel, dan kan ik de komende twee weken het een beetje loslaten, hoop ik 🙂 

Dit is wel een heel bizar verhaal @Jennie80, ik snap dat je een ontspannen moment wilt hebben. Volgens mij had je toch ook een test thuis gedaan en die was ook positief? Heb je dit weekend ook nog een test gedaan? Ik zou niet kunnen wachten tot dinsdag als ik jou was, respect. Het is al zo`n malle molen waar wij inzitten en dan ook nog dit, hopen dat je snel duidelijkheid krijgt. Het is helemaal geen zeikmodus wat je zegt en daar zijn wij toch ook voor?

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja ben er stuk relaxter onder dan de vorige keer @Siepie ook omdat ik nu weet dat in 20-40% van de zwangerschappen er bloedverlies voorkomt tijdens de eerste 16 weken van de zwangerschap en dat als je een echo met kloppend hartje hebt gezien van een kindje dat ouder is dan 8 weken dat het in 95% van de gevallen gewoon goed is als je enkel wat bloed verliest dat weer stopt en niet gepaard gaat met pijn en/of koorts.
Wist ik ook niet en de zwangerschap van mijn zoon heb ik daar totaal geen last van gehad, ook de innestelingsbloeding niet gehad.
Ondanks dat allemaal is er wel een beetje bezorgdheid, maar die zou ik ook hebben mocht ik geen bloedingen gehad heb.
Het is gewoon het hele traject dat ik doorstaan heb wat me dan onzeker(der) maakt.

In Riga zeiden ze hetzelfde als de verloskundige, dat het een goed teken is dat het gestopt is en dat ik geen pijn of koorts heb gehad, dat het vaker voorkomt en dat als ik een bloeding heb dat ik dat meteen moet melden en als een oude oma op de bank moet gaan zitten en niks mag doen tot de bloeding over is.
Niet teveel bewegen, niet sporten, geen huishoudelijke klussen, niet werken, enz, rust nemen tot het over is.
Nu heb ik de eerste bloeding in mijn vakantie gekregen en de tweede op vrijdagavond dus dat lukte allemaal wel.
Verder moest ik de poezenbollen 4 doen per dag (in plaats van 3) en de Duphaston 8 (in plaats van 4), de Estrofem moest ik wel afbouwen volgens protocol.
Die extra bollen en Duphaston is dan voor een week en als er geen nieuwe bloedingen komen dan kan ik het na een week weer afbouwen naar de normale dosis.

Mijn zoon heeft nog steeds niks door, ik doe verder "normaal" ga wel wat vroeger slapen dan eerst (vandaag niet want het is te warm) en dat ik sloom en lusteloos op de bank heb gezeten het weekend was ook niet gek met 37 graden....
Ik kan er normaal gesproken ook goed tegen, maar dit was ietsje teveel van het goede, pfff....
Ik heb ook besloten dat ik eerste de termijnecho nog afwacht voordat ik hem wat ga zeggen, die is de 17e.
Morgen ga ik wel de verloskundige nog bellen, kijken wat zij ervan zegt allemaal.

Dat lijkt me idd erg naar als je de vruchtjes echt eruit hebt zien komen, ook al weet je dan wel dat het mislukt is, dat is toch wel heel confronterend.
Nog 2 weekjes wachten dan voor jou en dan begint het hele circus weer van voren af aan.
Wanneer moet je dan weer prikken? Op de eerste dag van je menstruatie weer?
Idd wel heel prettig dat alles nu vooraf klaar ligt, geen stress, relaxed en zenn....

Succes morgen @Nina79 met de termijnecho.
En heel veel plezier gewenst, geniet er van!
Schijnt een minuutje of 30/40 te duren zo'n echo, dus alle tijd om jullie kleintje te bewonderen.
Ben zo benieuwd hoe het gaat allemaal en dan krijg je de definitieve uitgerekende datum ook te horen he?

@Jennie80 hopelijk met jou naar omstandigheden alles ok en @Hanniebal kom je de warmte een beetje door met je dikke buik? Zal afzien zijn voor je denk ik....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je wel meiden! 

Morgen indd de termijnecho. @Kitje Nee de termijnecho duurt max 15 minuten. De 20 weken echo duurt ca 30-40 min want dan wordt de baby uitgebreid gecheckt. 

De definitieve uitgerekende datum blijft staan op 4 maart 2021. Bij een IVF zwangerschap wordt de datum bepaald aan de hand van de punctie datum. Of hoe oud het embryo was bij terugplaatsing en dan terugtellen. Alleen bij IUI wordt de datum wel aangepast aan de hand van de meting.

Maar wel leuk om te zien of de baby mooi volgens het schema groeit 🙂 Laatste keer liep het iets voor qua grootte (2 dagen of zo).

Jij de 17e de termijnecho! Ook spannend maar zal vast allemaal goed zijn hoor. De kans dat het misgaat na een goede echo is kleiner dan 2%. 

Die hitte is wel killing hoor.... Hier in Amsterdam is het wel minder heet dan in het Zuiden. Maar 33 graden is ook niet te doen En al helemaal niet als je lichaam ook nog eens extra hormonen heeft en extra bloed aanmaakt pfff. Blij dat ik niet hoogzwanger ben in de zomer. 

aangepast door Nina79
Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden