Jump to content

Wachtbankje januari 2020


Joan123

Recommended Posts

Hoi ik heb afgelopen woensdag (de 15e) een tp gehad  van een 5daagse cryo, ben ook al super zenuwachtig, moet nog zo lang wachten haha. Afgelopen keer een vroege miskraam gekregen na een cryo tp, dus vind nu wel erg spannend,  betrap mezelf erop dat ik echt al op zoek ben naar aanwijzingen

Link to comment
Share on other sites

Oh wat spannend! ja je gaat elk krampie en steekje uitvergroten hea? Herken ik enorm! 
 

Ik zit nu op wachtdag 11 heb vanmorgen negatief getest! Erg jammer! Ik had een cryo van 3 dagen oud maar was tijdens de tp echt goed door gedeeld! Had goeie hoop en dacht ook signalen te hebben maar denk niet dat ik op dag 14 een positieve test heb.

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ja ik denk echt met  elk dingetje zou t  wat wezen?! Mjha moeten de  tijd maar  uitzitten heh.. 

Heh wat jammer dat je negatief hebt getest, snap dat je de hoop wel een beetje kwijt bent nu, ik ga toch voor je  duimen dat het  toch nog positief uitpakt! Heb je in kunstmatige of natuurlijke cyclus tp gehad?

Link to comment
Share on other sites

4e poging of 4e tp? 
 

wij hebben een dochter van 3,5 middels iui. Nu al bijna anderhalf jaar bezig voor een tweede! Eerst weer geprobeerd middels iui maar helaas en nu eerste poging en 1 verste tp en afgelopen keer de 2e cryo. 

afgelope.ln keer was een ijzersterke embryo dus hadden hele goede hoop. 

Link to comment
Share on other sites

4e tp bedoel ik idd, 1 icsi poging, hadden 7bevruchtigen uit de  1e poging.

Wij zijn nu 2 jaar  en 9 maanden bezig voor ons 1e kindje, nu ruim een jaar in de mmm, direct aangewezen op icsi vanwege lage aantal zaadcellen.

Link to comment
Share on other sites

Aa jammer zeg!! Ja t zegt helemaal niks.. wij hadden met verse tp 3daagse embryo a kwaliteit, en de 3 cryo's waren ook allemaal a kwaliteit dag 5 blastocystes. Is maar 1 blijven plakken maar helaas miskraam geworden.

Bij mij gieren de spanningen door mn lijf,  wil al zo graag testen!!! Vandaag dag 6 na tp 5 daagse cryo

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

Wij hebben in maart 2017 onze eerste verse tp gehad en daaruit is ons zoontje geboren. 
 

Sinds juni 2019 hard bezig voor broertje of zusje. Twee eerdere cryo tp zijn mislukt. Eerste was in natuurlijke cyclus, tweede kunstmatig. 

Hier ook op het wachtbankje van 3e cryo TP, 4 dagen oud embryo. Tp was 10 januari. Ik mag as donderdag testen. 
 

Ik was ervan overtuigd dat het nu gelukt was. Echt zoveel symptomen en voelde heel veel. Ook het gevoel dat het goed zat wat ik vorige twee keren niet had. Echter nu wachtdag 11 en heb vanmorgen toch al een test gedaan.  Negatief helaas. 

Was laatste cryo dus ben bang dat er een nieuwe punctie moet gaan komen. 
 

Veel sterkte allemaal met afwachten! X 
 

 

Link to comment
Share on other sites

@Rain1993 dankje! Ja die  wachtweken zijn ook gewoon killing!! Heb t deze  ronde het slechtst volgehouden, nu alsnog vrij onzeker omdat we bij de vorige cryo ook zwanger waren maar is in een vroege miskraam geëindigd.. vandaag best wel wat buikkrampjes, gevoelige borsten, beetje misselijk dus hoop dat het  deze  keer  wel goed blijft gaan.

Link to comment
Share on other sites

Wat heftig! Wanneer is het de vorige x mis gegaan?


Die klachten klinken wel ‘goed’. Had je deze klachten de vorige x ook? Lastig dat je die ervaring al hebt, dat maakt je vast nog veel meer onzeker. Ik duim voor je! 

Edited by Rain1993
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use