Ga naar inhoud

Düsseldorf


baby-wens

Aanbevolen Berichten

he Gabrie...ik probeer er niet aan te ruiken...hahahaha....anders neem ik ze helemaal niet meer in...dus ze gaan bij mij rechtstreeks vanuit het pillendoosje (want ik ben ook nog multivitaminen en vezeltabletten van herbalife aan het slikken) naar mijn mond en met een flinke slok water naar beneden...

 

hoop dat je je meds bij elkaar kunt krijgen!

 

liefs,

Nico

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 3,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Heeys,

 

Nou ik weet het niet hoor, het lijkt wel of ik al ongesteld word...

Dat is helemaal lekker, betaal ik de hoofdprijs imsi icsi pgd de hele reutemeteut krijg ik niet een 2 fatsoenlijke wachtweken! haha. Maar echt heel grappig is het natuurlijk niet. Weet het niet zeker maar het lijkt er wel verdacht veel op dat het game over is. Van die lekkere lage rugpijn en zo'n rauw gevoel in mijn buik.

 

Even morgen afwachten, meer kan ik toch niet doen nu.

 

Ja vitaminepillen kunnen enorm stinken he. Maar ik gooi er een handjevol tegelijk naar binnen en ruik er maar niet aan. Vooral de B ruikt sterk en je krijgt er ook een lekker geel plasje van. Heb je er twee keer plezier van.

 

Echt super nico dat je alles bij elkaar hebt. Dat scheel n bekkie, want ik was 2000 euro alleen voor de menopur kwijt (kreeg het nog wel terug).

 

Wat een geld he.

 

Nou fijne avond, ik laat morgen wel weten als er nieuws is.

 

liefs

noor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Noor, lijkt mij toch niet hoor, het is toch maar 1 week geleden dat je TP had, of ben in nu helemaal mis?

bij mijn zwangerschappen was het gevoel dat ik heel erg ongi werd, juist een teken dat ik zwanger was. Ik hoop het zo dat dit voor jou ook zo is.

 

ik zit ook aan de vitaminen, een mulitivitamien, extra vit B en omega 3.

 

liefs joske

Link naar reactie
Delen op andere sites

Kwam ook even snel kijken hoe het met de dames in de wachtweken was. Ik heb de afgelopen periode even weinig tijd gehad om echt te posten, maar lees wel dagelijks ff mee.

 

Noor, ik sluit mij bij Joske aan. Hier toen ook het gevoel dat ik enorm ongi moest worden, maar bleek toen ook zwanger te zijn. Ga keihard voor je duimen dat dit voor jou zo mag zijn!

Celine, jij ook heel veel sterkte en vooral succes tijdens de wachtweken.

 

Kom binnenkort wel weer wat vaker posten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dames wat spannend hier!!

 

Noor, die vage (lage) rugpijn en een zeurend gevoel was bij mij ook juist een goed teken, bij iedere zwangerschap......keep the faight!!!

Celene, jij ook heel veel succes!!

wat zijn die wacht weken toch killing....ik denk weleens, het voorbereidende werk, want zodra die positieve test in handen is wordt je weer geconfronteerd met andere onzekeren gevoelens/gedachten....

 

zet ´m op dames!!

 

zelf ben ik niet meer heel erg actief, geen onwil maar denk dat het te maken heeft met de laatste weekjes, voorbereiding op wat komen gaat,

 

 

liefs

Babeth

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve Babeth,

 

Heel veel sterkte met de laatste loodjes. Alle begrip voor je "afwezigheid".

 

Ik heb het je eerder verteld maar ik heb veel respect voor alle lieve woorden die je voor iedereen hebt.

 

We hopen dat je kindje veilig en vooral gezond ter wereld mag komen.

 

Liefs,

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi meiden,

 

Wachtdag 4 pas en heb al 4 dagen last van ongi gevoel en zeurdende pijn in buik en laag in de rug. Opzich kant ik t heel goed van me afzetten hoor, het lot ligt niet in onze handen denk ik maar dus we kunnen niets doen. Voor de rest ietwat pinlijke borsten van de utro. Ik heb echt geen flauw idee waar dit naar toe lijdt. Vorige 3 tp's had ik geen last van rugpijn. Alleen van beginnende ongi klachten, en die kwamen ook pas in de 2e ww.

 

Noor hou vol meid, jij altijd die iedereen positieviteit toespreekt moet dat ook bij jzelf doen he!!! Niet in een negatieve spiraal komen, volgende week zijn wij beide harstikke zwanger!!

 

Babeth: Heel veel succes lieve meid met de voorbereidingen. Ik hoop dat je een makkelijke bevalling tegemoet gaat en je een prachtig gezonde dochter zult krijgen.

 

Voor alle ander meiden, bedankt voor de steun.

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Celene, ik ben 3x zwanger geweest en bij al die drei keren had ik dat zeurende gevoel, nu niet. En ik ben ook al een miljoen keer noet zwanger geweest!

Dus ik zeg wees maar blij dat je het hebt meis!

 

Ik weet eigenlijk wel zeker dat het nu niet gelukt is, heel spijtig maar het is niet anders. Bij onze knul moesten we het ook vaak proberen, dit was embryo nummer 20 zelfs al, dus we gaan die taktiek helaas maar weer volgen.

 

Opgeven doen we denken we nog helemaal niet aan.

 

ik wil dat zeurderige gevoel ook nog een keer!!!!

 

ps Wedden om een taart dat je zwanger bent?!

 

Liefs

noor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve Noor!

Ik moet lachen om jou, gekkerd! Afgelopen 3 keer had ik ook dat zeurende gevoel alsof ik ongesteld moest worden en dat werd ik ook!!! Het enige verschil is nu die rugpijn en steken in de liesstreek, maar die zijn niet constant aanwezig. Ik weet echt niet waar ik het zoeken moet! Soms denk ik dat ik misselijk ben, maar dag ben ik helemaal niet!! Ik ben nooit zwanger geweest dus kan ook niet vergelijken.

 

Ik duim in ieder geval voor je. Ga je trouwens eerder testen?

 

groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hebik al gedaan, negatief. En aangezien ik altijd een heel hoog hcg heb op dag 14 zo rond de 500 a 600 zie je het bij mij al op wachtdag 6, maar zeker op dag 7.

Anyhow, genoeg over mij, we gaan nu voor jou!!

 

Zet m op meis!!

 

Groetjes

noor

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hai meiden,

 

Celene succes met de laatste wachtdagen!

Noor , jij durft vast inmiddels te vertrouwen op je eigen gevoel...toch hoop op ik van harte dat je gevoel het deze keer echt mis heeft hoor!!

 

@all, dank je voor jullie begrip!

 

Liefs Babeth

Link naar reactie
Delen op andere sites

he girls,

 

Gabrie...op aanraden van dr. S. slik ik idd naast mamaplus ook nog omega 3 1000 mg...een dubbele dosis dus volgens mij...maar volgens de apothekerman maakte dat niets uit...

 

Babeth...helemaal begrijpelijk dat je nu wat minder hier bent...als je je maar op tijd 'afmeldt'...hihihi...grapje...je snapt wel wat ik bedoel...hoop dat alles goed komt met de verwijdering van de cerclage...volgende week al....spannend!!!

 

Noor...ik blijf toch vertrouwen houden...iedere zwangerschap is toch altijd anders, of niet??? hoo pdat je toch zwanger blijkt te zijn...

 

Celene...net als bij jou, draaien mijn duimen dubbel...

 

verder niet veel te melden...

 

liefs,

nico

Link naar reactie
Delen op andere sites

Noor, wat vervelend dat de test negatief was meis, maar zegt nog niets he! Ik hoop zo dat je t aan het verkeerde eind hebt!

 

Nico: Bedankt voor het meeleven!

 

Babeth: Jij ook bedankt voor de steun. Wat is een cerclage?

 

Kan iemand die rugpijn verklaren? Ik word er niet goed van!

 

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet om half 11 in DD zijn voor echo en of bloedonderzoek omdat ik vorige maan geen enkele positieve lh test te pakken had ( met 2 x dag testen). Gisteren heb ik, ondanks dat t niet hoefde en ik er totaal geen vertrouwen in had een lh test gedaan die positief was. Ik vraag t je....

Dat zal me leren mijn eigen lichaam te vertrouwen en minder af te gaan op de door de medische wereld geschreven regeltjes. Ik vermoed dan zaterdag of zondag de tp.. Ik hou jullie op de hoogte!

 

Ow, voor diegene die er misschien straks ook zijn? Ik ben dat indisch vrouwke met de paarse bril ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

lala...hoe is het gegaan....ja...je lichaam kan je behoorlijk voor de gek houden...gelukkig dat je toch een positieve lh-test hebt gehad!

spannend...zaterdag of zondag de tp...duim voor je!!!

 

Celene...een vriendinnetje van me had ook steken in de lies en die is nu 20 weken zwanger...duim nog steeds!!!

 

Noor...hoe istie??? wanneer mocht je ook alweer officieel testen??? ben het even kwijt...sorry...

 

liefs,

Nico

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ging goed! Veel minder hectisch als dr.S op vakantie is hahaha

Zaterdag kwart voor 10 de TP als ze goed gaan ontdooien. Heb er weer zin in! Is n cryo tp in eigen cyclus dus heb niet t idee dat ik wat gedaan heb, maar heb van dr kissler utrogestan voor erbij gekregen. Tenminste iets! Hahaha

Op naar zaterdag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Twee dagen geleden de punctie gehad door dokter Kissler [echt een aanrader deze arts!]

Ze hebben 8 eicellen in ongeveer 10 folikels gevonden, waarvan 6 eicellen goed genoeg waren voor bevruchting. En ze zijn alle 6 bevrucht!

Gisternacht ontzettend veel pijn, wakker geworden van de pijn, en in de dousche kwam uit elk gat van mn lichaam tegelijkertijd een mengsel [details bespaar ik jullie maar].

Vanmorgen had ik eerst 20 minuten accupunctuur, en daarna de TP. Volgens dokter Kissler had ik hele mooie 4 cellige embryo's, en gaf hij ons een goede kans.

Twee zijn er terug geplaatst en dus 4 stuks in de diepvries.

3 augustus mag ik testen, maar van de vorige pogingen weet ik dat ik nog nooit verder ben gekomen dan dag 9. Dus als ik komende 9 dagen doorkom zonder bloed, dan koop ik mn eerste zwangerschapstest.

 

Groetjes Lotje

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Noor, wat dapper dat je al getest hebt? Kan je je vergissen( of de test eigenlijk)?

@ Celene, geen idee waar je rugpijn vandaan komt,maar misschien wel een goed teken van zwangerschap!!

@ Meiske, neem jij de tijd voor jezelf en de voorbereiding op de bevalling van jullie mooie meisje

@ Lot, dat klinkt goed, nu broeden en binnenhouden.

@ Lala, succes zaterdag

 

Hier weinig te melden, ben aan het aftellen naar de dag dat mijn lief weer thuis komt

 

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ff een vraagje:

In Nederland was een 4 cellige embryo niet goed genoeg op dag 4 van de TP.

Nu hebben we 4 cellige embryo's na 2 dagen.

In een ander topic las ik in iemands handtekening, dat degene in DD een TP had van een 8 cellige. Lijkt mijzelf zo veel cellen binnen 2 dagen.

 

Hoeveel cellige embryo hebben jullie terug geplaatst gekregen en na hoeveel dagen was dit?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lot, ik heb steeds een 4cellige teruggeplaatst gekregen op 2de dag na punctie. In Dd doen ze dat vlgs mij standaard omdat de beste plek om verder te delen de baarmoeder is. ik weet niet meer precies hoe snel de verdere deling gaat maar volgens mij kan een 8cellige wel binnen 2 dg. Heeft ook te maken met tijdstip van de dag. De 2de keer dat ik de tp had was het net een 4 cellige geworden vlak voordat het werk teruggeplaatst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lottepot, die 8-cellige in DD was dat op dag 2? er wordt ook op dag 3 wel teruggeplaatst.

Wij hadden de tp op dag 2, een was 2-celllig de andere 5-cellig, ik dacht van die 2 cellige oei oei foute boel maar dat werd krachtig ontkend!

Het was een momentopname, kon Goed 1 uur later 4cellig zijn.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi meiden,

 

Nu proberen voor de 3e keer een bericht te plaatsen. Iedere keer is hij gewoon weg.

 

Had al eerder willen reageren, maar mijn draadloze verbinding doet het gewoon nu echt niet meer, dus vandaag maar 6 meter kabel gehaald, korter was er niet. Te veel staal in huis. Pfffffffff. Maar er hebben nu al zoveel mannen naar gekeken.

 

Nou, vandaag de eerste 2 spuiten gezet. Best wel weer huiverig voor de eerste, maar het is gelukt. Lijkt wel of je iedere keer over een drempel moet. Afgelopen maandag was de uitgangsecho in het Maasstad in Rotterdam goed. Nu hopen dat het volgende week niet gesloten wordt i.v.m. de bacterie. En gelijk vanmorgen ook de verkeerde dossis gespoten, 225 menopur i.p.v 150, dacht dat de Puregon 150 was (maar die was 225). Laatste is wel goed gegaan en het blijkt niet zo'n heel groot probleem te zijn morgen beter opletten. Ach een ezel in het algemeen ....

 

Nu afwachten wat de 1e FM gaat doen dinsdag. Er lagen al wat follikels klaar, maar of ze dan ook allemaal gelijk meegaan. En dan hopelijk bevruchtingen en event. cryo's.

 

Wat wel grappig is, ik heb dr. S sinds aug. (2 minuten, na de punctie) niet meer gezien, maar de andere arts lijkt me zo te horen ook heel geschikt. Ik kon alleen beginnen (met oog op de punctie) als dr. S. weer terug was van vakantie.

 

@ Noor, hoop dat de test toch positief wordt. Duim voor je.

@ Celene en Lot, heel veel sterkte met de WW.

@ Babeth, neem lekker je rust, je bent er bijna en dan lekker genieten van jullie meisje.

@ Lala, hoop dat jullie cryo's supermooi ontdooien en lekker blijven plakken.

@ Sas, fijne vakantie gehad? Nu hopen dat je mannetje gewoon lekker op tijd terug is. Hoe laat moeten jullie in Mülheim zijn? 's morgens of 's middags?

 

Verder iedereen (die ik even ben vergeten, moet er nog een beetje inkomen) heel veel succes !!!

 

In DD is een 4-cellige op dag 2 heel goed. Ze doen het daar vanaf 2-cellig. En idd een paar uur later kan het al veel verder zijn. Even nakijken, hoeveel-cellig ik in juni 2010 heb teruggeplaatst gekregen. Weet het niet meer zeker, maar was geloof ik 3.

 

Lfs,

Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden