Jump to content

Grootste wonder ooit............


mom2b

Recommended Posts

Misschien herinneren een aantal van jullie mij nog, volgens mij de oudste hier op het forum, 47 jaar, mom2b oftewel Gigi. Na 3 mislukte IVF pogingen in Düsseldorf vertrok ook mijn toenmalige vriend. Mijn AMH was behoorlijk hoog 1,73, mijn toenmalige vriend had al 2 kinderen, dus daar lag het niet aan, maar zwanger werd ik niet. Spontaan niet en bij de IVF pogingen waren er voldoende zo niet veel goed eicellen, mooie bevruchtingen en delingen, doch oppakken deed ik niet......

Ongeveer 3,5 maand geleden ontmoette ik mijn zielsverwant, liefde op het eerste gezicht en heb hem duidelijk gemaakt dat ik geen kinderen meer kan krijgen, hij is een stuk jonger, dus vond ik dat wel belangrijk om te melden........tot mijn grote verbazing deed ik een test aangezien mijn menstruatie niet doorbrak en binnen 2 seconden was de plus donkerblauw en het controlestreepje ook!!!!!!!!!!!! Vol verbazing en ongeloof heb ik gestaard naar de test......wauw....een wonder God's .........

Inmiddels is er een echo gemaakt en het ziet eruit volgens het boekje!!!!!! Ik ben vandaag 6,4 weken zwanger en morgen ga ik naar mijn huisarts voor een verwijsbrief voor de gynaecoloog, gezien mijn geschiedenis en wil ik nog een echo, om te horen of het hartje klopt. Willen ze dat hier niet, ga ik weer naar Beverwijk, daar werkt een vriendin van mij op verloskunde. De artsen daar hebben vol ongeloof het verhaal aangehoord en meldden dat het een kans van 1 op miljoen, zo niet kleiner, was dat ik zwanger zou kunnen raken!!!! Zo bijzonder!!!!!!!

Domper is de reactie van de aanstaande papa....paniek en gevlucht.....ik sta er dus alleen voor.....het zij zo, ik heb een wonder in mijn buik!!!!!!!!!!

 

Ik moest het even kwijt en delen.........

 

Gigi

xx

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 66
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Wow, wow, wow. Wat een uniek verhaal! Jeempie dame, inderdaad een ongelooflijk groot wonder! Van harte, ondanks dat de papa er niet bij wil zijn! Het is jou in ieder geval heeeel erg gegund.

 

En het leuke is, we zijn even ver. Althans bijna, ik vandaag 6 weken en 5 dagen. Wij pas maandag de echo. Bij ons ook niet meer gedacht, nu maar hopen dat het goed zit en blijft. Net als bij jou!

 

Veel geluk en liefs, xxx

Link to comment
Share on other sites

Hoi Mom2b,

 

Allereerst van harte gefeliciteerd!!!!! Wat een verhaal zeg, echt niet te geloven gewoon. Wel erg jammer dat je er nu alleen voor staat. Ik hoop dat je snel nog een echo krijgt en dat je het hartje dan al kunt horen. Verder wil ik je een heel goed zwangerschap toewensen en over een aantal maanden een gezond kindje.

 

Groetjes, Kim

Link to comment
Share on other sites

Jeetje meid wat erg dat die vent weg gelopen is wat een l*l sorry maar dit is toch een gods wonder.

Van harte gefeliciteerd en ik gun je alle geluk van de werled en jij komt je man wel tegen.

Sterkte en heel veel geluk met alles wat komen gaat.

 

Liefs Jessica

Link to comment
Share on other sites

Wat bijzonder zeg!!!!! Van harte gefeliciteerd!

Hopelijk komt je soulmate nog terug, kan me voorstellen dat ie geschrokken is, jullie kennen elkaar nog maar zo kort. Wegrennen is natuurlijk niet zo aardig van hem....

 

Super dat dit wonder je heeft mogen overkomen, ik wens je alle geluk!

 

Liefs Dee

Link to comment
Share on other sites

Hoi Gigi,

 

Gefeliciteerd meid is je gegund:toppie: enne je staat er nooit alleen voor hoor vrienden zijn vaak meer waard.

ben zelf ook happy single en al met me wens bezig sinds me 32ste en ben nu 14 weken zwanger met me 41ste afgelopen vrijdag hartje gehoord maar wacht no 2 weken tot me ouders ga vertellen hoop dat ze dan net zo blij zijn als mij , lekker gezond eten en veel slapen dat is goed en doet ook goed.

en inderdaad het is een wonder in je buik zo zie ik het ook.

liefs van kleinwondertje

Link to comment
Share on other sites

Lieve Gigi,

 

Wat een geweldig nieuws zeg, jeetje, ik had je tijdens DD gevolgd maar wist niet hoe het helemaal afgelopen was....wat is dit een Godswonder nietwaar? Wie weet draait je vriend nog bij als de paniek wat weggezakt is maar hoe dan ook, je zal een supermama zijn, heel veel geluk toegewenst liefs Babeth

Link to comment
Share on other sites

Wauw Gigi,

 

ik heb net met hele grote ogen 3x jouw verhaal gelezen! WAT EEN WONDER MEID! Poeh!! Van harte zeg! Ik hoop dat je vriend wat bijdraait, en dat het gewoon paniek was geweest! Hoe dan ook, je klinkt heeeeel sterk, dus het komt gewoon goed! Moet gewoon! Geniet lekker van het prachtige wondertje in jouw buik!

 

liefs Hope

Link to comment
Share on other sites

@Gigi. Wat een verhaal ... wat een fantastisch nieuws ... wat een wonder! Gefeliciteerd en geniet van het kleintje in je buik. Hopelijk draait je soulmate bij en kunnen jullie saampies gaan genieten van dit wonder, zo niet dan lukt het je ook alleen want volgens mij ben je een hele sterke vrouw.

Link to comment
Share on other sites

jeetje meid...wat een wonder! Van harte gefeliciteerd, geweldig! Wel een domper dat je vriend het op een lopen heeft gezet, ik hoop dat jullie er samen uitkomen maar ook zonder hem ga je vast ook heel gelukkig worden met de kleine spruit in je buik! Toitoitoi!

 

Groetjes Esly!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use