Ga naar inhoud

APRIL 2012 1e keer IVF; wie nog meer?


Keesie

Aanbevolen Berichten

Wie wat waar:

Lieff (33): Ivf, UZ Gent

Pucca (35): Ivf EMC Rotterdam

Nyonyacilla (31): Ivf Bronovo Den Haag/terugplaatsing LUMC Leiden

Moedeloos (25): eerst tese man dan hopelijk ICSI te Gent

Mijnbaby (28): UMC U 2e ivf voor brusje/ al 4 tp gehad en 4 gesneuvelde cryo's

Keesie (35): IVF 1, OLVG Amsterdam / terugplaatsing AMC Amsterdam

Wanda (32): IVF 1. AZ Sint Niklaas/ terugplaatsing UZ Antwerpen

Angelique (anna) (39): 2e IVF VU Amsterdam

Champietal (Chantal) (35): 2e IVF / LUMC Leiden

Liesjuh (32): 3e IVF / MST Enschede

S0entje(22):PESA/ICSI EMC Rotterdam

Juul (36): 1e IVF/ of ICSI, SLAZ A'dam en terugplaatsing VU A'dam

 

Afspraken ziekenhuis:

april

15 april: Angelique 1e follikelmeting

15 april: Keesie terugplaatsing

20 april: Lieff controle

 

Punctie:

maart

Lieff: 21 maart

Pucca: 29 maart

 

april

Wanda: 2 april

Champietal: 9 april

Keesie: 12 april

Liesjuh: 13 april

Juul: 13 april

Angelique: rond 20 april

 

Testdatum:

Lieff: 6 april :clap2:

Pucca: 13 april:crybaby2:

Wanda: 16 april

Champietal: 24 april (dmv bloedtest ziekenhuis)

Keesie: 27 april (bloedtest ziekenhuis)

Julia: 29 april

Liesjuh: 30 april

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 1,1k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

@ Juul: 10 eitjes, heel goed! En is het ivf of icsi geworden?

 

@ Keesie: Veel succes straks!

 

@ Wanda: vreemd van dat bloedverlies. Het kan een innesteling zijn, het lijkt laat, maar dat kan wel. Ik hoop het voor je meis! Wanneer ga je testen?

 

@ Liesjuh: fijn zoveel bevruchtingen. En dinsdag de terugplaatsing, spannend!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat raar Juul!
Jaaaa...Hopelijk is het vanwege het feit dat de VU alleen de tp doet (transport zh).Misschien voelen ze zich niet zo betrokken bij niet-eigen clienten? Het ging heel gehaast. Ik ga er ff vanuit dat alles ok is, er is in elk geval 1 goede embryo. Hopelijk meer. Zo een raar idee als je erbij stil staat; dat daar een embryootje van Jou aan het groeien is! Wordt er helemaal emo van...... Ik weet nog niet eens of het via ivf of icsi is gebeurd..
Link naar reactie
Delen op andere sites

He lieve meiden, nou ik heb er eentje aan boord, lief van jullie meeleven!!!! Een klasse A, 8 cellig, dus helemaal mooi!!! Wel heel bijzonder, voor de terugplaatsing laten ze op een groot scherm vanuit het lab de embryo zien…toen moest ik wel even een traantje laten ;-)

Ik vond de terugplaatsing nog het pijnlijkst…niemand had me verteld dat je beter een volle blaas kunt hebben, dus ik was wel 3x van te voren nerveus naar het toilet geweest! En toen konden ze er met het terugplaatsen niet goed bij….moest m'n baarmoeder met een klem gekanteld worden…au!!! Maar goed, ook dit is kort en nu is het dus zover…..er zit een emmy aan boord!!!!!!! Wat een bizar idee he? Vind het nu nog gekker nu alles 'voorbij' is qua deze behandeling dan van te voren. Het dichtst wat we ooit bij een zwangerschap zijn geweest…bizar maar ook heel mooi & spannend!!

 

Dus Juul & Liesjuh, met volle blaas naar de poli, maar misschien wisten jullie dat al ;-) Succes!!!!!

 

P.S. Juul, bij mij wist het OLVG ook niet hoeveel bevruchtigingen er waren, alleen dat er in ieder geval eentje was. Het aantal hoor je bij de terugplaatsing, bij mij waren er 4 'gelukt' :-) Pas wanneer ik moet testen hoor ik of de overige 3 ingevroren zijn. Denk dat het er idd mee te maken heeft dat we met 2 ziekenhuizen te maken hebben. Wel irritant he?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste Keesie, ik snap zooo dat je heel blij bent. Geniet er lekker van. Na al die moeite is het eindelijk zo ver. Misschien ben je over 2 wkn zwanger.Ik wist het wel vh plassen, tegen mij zeiden ze een uur vtv niet meer te plassen. Balen dat het pijn deed maar het is nu ff klaar! Ga jij nog speciale dingen doen/laten?

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Keesie, wat fijn dat je je emmy aan boord hebt, een speciaal gevoel hè? Wat raar dat niemand je verteld heeft dat je met een volle blaas moest komen, erg vervelend voor je dat je hier zo'n last van hebt gehad, terwijl dit niet nodig was, normaal gesproken voel je er namelijk niets van. Wens je heel veel succes met de wachtweken!!!

 

@Juul, veel succes morgen met de TP! Voel je je nog zo moe en misselijk als gisteren of gaat het vandaag beter?

 

@Wanda, heel veel succes morgen met testen! Heb je nog steeds bloedverlies of is het gestopt? Hoop dat het een innesteling geweest is....

 

Wat de samenwerking van 2 ziekenhuizen betreft dat hebben wij ook en ik kreeg wel te horen hoeveel er bevrucht waren, dus daar zal het niet aan liggen denk ik.... vindt het sowieso raar dat ze je zoiets belangrijks niet vertellen. Hier ben je op het moment toch het drukst mee bezig!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Keessie, gek eigenlijk. Ik had het van horen zeggen over die volle blaas. Dus toen de bioloog geweest was, heb ik het nog even nagevraagd.

Ik moet toen eigenlijk behoorlijk plassen. En tegen mij zeiden ze, ga nog maar even.

Dus ik ben ook net voor terugplaatsing naar de wc geweest. Gelukkig deed dat geen zeer.

Maar jij had het over het vastpakken met een klem. Dat heb ik bij de IUI ook een keer gehad. Dat is zeker geen pretje.

Gelukkig is het achter de rug. Nu afwachten.

 

Wel heel gaaf dat je dat op het scherm kreeg te zien, ik zou ook een traantje wegpinken.

Het is toch logisch dat je daar even emotioneel van wordt, dat kan je kindje worden.

 

@All, hier is het rustig. Ik ben dit weekend flink afleiding aan het zoeken geweest.

Sinds het bloedverlies van vrijdag (2x) en zaterdag (1x) ben ik het echt zat. Spontaan is de spanning er. En hij is er MEGA....

Sinds zaterdagochtend helemaal geen bloed meer.

 

Een vriendin van mij zat gisteren op de bank te vertellen dat zij ook veel last had van oprispingen toen ze net zwanger was.

Ik heb het hier als misselijk omschreven maar het zijn voornamelijk veel oprispingen.

Soms zelfs een beetje dat echt terug komt. :happy2:

We zullen morgen zien.

Het ergste is dat er een zwangerschapstest in de kast ligt, maar ik durf hem gewoon niet te gebruiken.

Eigenlijk was mijn planning vanochtend maar.... kreeg het niet over mijn hart.

Wanda

Link naar reactie
Delen op andere sites

Thanks voor jullie lieve woorden :-)))) Ben me nu pas langzamerhand aan het realiseren wat een heftige tijd we allemaal doormaken en nu is het klaar en afwachten…ik kan er nog niet helemaal bij.

 

@ Liesjuh, ja ik vind het een heel speciaal gevoel…bijna alsof het al echt zover is….gek he? Wij zijn ons zo bewust van ons lichaam en wat er 'in' gebeurt, ook wel weer bijzonder :-)

 

@ Wanda, ja dat dacht ik dus ook toen ik het op het scherm zag, dat zou onze baby kunnen worden, hoe mooi….. Gelukkig nu nog maar een beetje last van die klem maar zakt al weg, dus alle pijntjes zijn over ;-) Oh ik kan me zo voorstellen dat die test in de kast aldoor naar je lonkt maar dat je het niet durft….wat supergoed van je dat je wacht!! Ik hoop zo voor je dat het morgen positief is!!!!!!!!!!!! Dikke knuffel voor je!!!

 

@ Juul, mmm ja ik ga wel echt 'eten' alsof ik zwanger ben, geen filet americain enzo. En heb dus gister expres het hele huis gepoetst zodat ik dat aankomende 12 dagen niet grondig hoef te doen. Wandelen doe ik al veel door de hond. Verder weet ik het niet zo goed wat nou wel en niet goed is…toen ik het in het ziekenhuis vroeg zeiden ze dat je alles mag doen wat je normaal ook doet, alleen van dat eten zeiden ze nog apart. Hebben ze bij jou wat gezegd dan?? Jij morgenmiddag lekker, spannend hoor!!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Keesie, wat fijn dat alles goed gaat met je. Slim dat je eea voor de tp deed.

Ben bang dat ik dat soort dingen toch niet kan laten.

 

@ Wanda, als je niet heel veel bloed verloren bent en het is nu gestopt, dan zou ik nog maar even positief blijven hoor. Zo zonde als je jezelf depri denkt terwijl je nog niks weet!

Die test gebruiken, uh lijkt me ook doodeng dit keer! Erger nog dan de punctie en de wachtweken. Maar ga je vandaag dan testen?

 

@ Liesjuh, helemaal mee eens, ik zat te trillen als een rietje ad telefoon, hoor ik bot, dat vertellen we niet of er nog meer zijn zie je als je voor de tp komt. Ik had 2 dagen gewaaaacht. Maar aan de andere kant en zo legde ze het uit, ze kan ad telefoon zeggen dat het er x zoveel zijn en de dag erna bij de tp kunnen er weer een aantal afgevallen zijn.

 

De extreme vermoeidheid van na de tp is wel weg maar ik slaap heel veel. Maar nu ben ik van het weekend ineens ziek geworden, keel, oren, verkouden, pijn in mn lijf. Ik hoop dat ik evengoed een paracetamolletje mag gebruiken ondanks mn tp vanmiddag. Heeft je weerstand ook direct invloed op de tp/ innesteling, weet iemand dat? De man moet ivm zaadcellen zo min mogelijk ziek zijn, maar hoe het met ons zit? Ik baal als een stekker natuurlijk! straks verpest ik alles...:fear:

 

Groeten!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Juul, wat vreselijk balen zeg dat je zo slecht in orde bent! Als ik jou was zou ik effe bellen met het ziekenhuis en vertellen hoe je je voelt, kun je gelijk je vragen stellen en ben je hopelijk gerustgesteld. Je kunt er nu niet nog meer spanningen bijgebruiken... ik zou het namelijk niet weten hoe het bij de vrouw zit.... stom eigenlijk hè, van de man weten we het precies en van onszelf niet! Beterschap in ieder geval en heel veel succes straks met de TP!

 

@Keesie, hoe gaat ie nu met je? Hoop dat je geen klachten meer hebt van de TP!

 

@Wanda, al getest? Hoop dat je zwanger bent.... ik heb bij m'n zwangerschap ook bloedverlies gehad, helemaal in de stress en het bleek een innestelingsbloeding, dus het zou goed kunnen!!!!

 

@Hier, depri.... waarom.... geen idee.... man aan het uitfoeteren.... tja.... wat die hormonsters met je kunnen doen hè!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Keesie: hee wat goed meis een 8 cellige embryo teruggeplaatst!

Jeetje wat vervelend dat je niet wist dat je een volle blaas moest hebben, klinkt pijnlijk allemaal. Nu 2 weken duimen. En doe het rustig aan he, zeker de eerste week.

 

@ Wanda: ooo wat vreselijk spannend. Ik begrijp heel goed dat je niet durft te testen, je wil het eigenlijk niet weten. Hopelijk heb je snel een positieve test in je handen.

 

@ Juul: ik weet niet of je weerstand invloed heeft op de innesteling. Ik zou even een paar dagen goed uitrusten en niet teveel doen, dan is het misschien snel weer over.

 

@ Liesjuh: vervelend dat je je depri voelt. Maar je man moet het er maar even mee doen hoor, hij snapt het vast wel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Liesjuh,

 

ik weet wat je bedoelt hoor. Leg jezelf even neer bij hoe je je ook voelt, er staat al genoeg spanning op je. Je gaat je beter voelen hoor, rustig aan. Neem anders een dagje vrij ofzo? Of ga alvast lekkere boodschapjes halen voor de komende weken zodat alle "goede dingen" al in huis hebt. Walnoten, zalm, fruit etc hmmmm. Frambozen blad thee schijnt goed te zijn voor na de tp en klinkt wel lekker.

 

Veel sterkte morgen met de tp

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Juul, dat komt vast ook door alle spanning dat je je niet lekker voelt…wat balen!! Zou zeker wat Liesjuh zegt even met het zh bellen, wellicht is het een kwestie van paracetamol erin en gewoon vanmiddag de tp! Ik ga voor je duimen hoor!!!

 

@ Liesjuh, tja die mannen he….ik denk dat ze het uiteindelijk het misschien wel een beetje snappen, maar echt voelen wat wij voelen, dat zit er niet in… Volgens mij houden ze meer dan genoeg van ons, dus die paar weken moodswings…ach dat maken we wel een keer goed toch ;-) Maak je er vooral niet te druk om, je focus ligt nu even ergens anders!!!

 

@ Lieff, thanks :-)))) Ja suf dat ik dat niet wist…pfff was ff doorbijten, maar nu inderdaad 2 weken duimen! Hoe voel jij je nu?? Vrijdag echo toch? Super toch he??!!!

 

@ Wanda, spannend vandaag…..ik duim duim duim duim!!!!!

 

@ Pucca, hoe gaat het met je meis, al een beetje over je eerste verdriet heen…? Dikke knuffel voor je!!!

 

@ Champietal, hoe gaan de wachtdagen…doe jij het ook rustig aan??

 

@ Anna, hoe was de fm gister??

 

@ hier, voel me prima gelukkig!!! Hoef pas om 12 uur kort dagje te werken en morgen lekker vrij :-) Fijne dag iedereen!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Keesie: Neeeee het is suf dat ze dat niet tegen je gezegd hebben! Zou ze daar toch eens op wijzen, wie weet hoeveel vrouwen dat niet weten.

 

Vind het wel heel spannend voor vrijdag. Vraag me af of ze al een kloppend hartje kunnen zien, maar ik hoop het wel! Voel me verder goed, eet alleen anders, maar nog niet misselijk ;).

 

Moet ook pas om half 12 beginnen, lekker!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Juul, je zult nu wel in het ziekenhuis zijn, 12.00 uur TP toch? Ben benieuwd hoeveel bevruchtingen je hebt en of het via IVF of ICSI is gegaan...

Wil ook wel weten of het uitmaakt voor de innesteling als de vrouw mindere weerstand heeft.... succes in ieder geval!!!

Dagjes vrij heb ik elke dag, hahaha.... ik ben bij huis om voor m'n dochter te zorgen, aangezien haar tandjes er nu doorkomen en ze hier veel last van heeft is het even gedaan met de rust...

 

@Keesie, wat fijn dat je je zo goed voelt, toppie!!!

 

@Lieff, m'n man accepteerd mijn gedrag ook wel hoor... ik vind het zelf zo vervelend!!

Zie dat je je handtekening nog niet veranderd hebt, ik zou eronder zetten dat ik zwanger was, leuk toch!!!

Heb je vrijdag al een echo dan? Dat is wel heel snel, normaal bij ons doen ze dat met 8 weken, volgens mij kun je het hartje bij 6 weken zien kloppen.... zeker een spannend moment, heel veel succes!!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dames, Heel even een snelle reactie.

Ik durfde de gyn. bijna niet te bellen vandaag. Maar...................

WE ZIJN ZWANGER, ik kan het bijna niet geloven en zit met een rood / warm hoofd te werken.

Maar het is echt zo...

Nu nog een leuke manier vinden om het toch iedereen te vertellen. Het is dan geen verrassing maar toch.......

wel geweldig nieuws

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dames, Heel even een snelle reactie.Ik durfde de gyn. bijna niet te bellen vandaag. Maar...................WE ZIJN ZWANGER, ik kan het bijna niet geloven en zit met een rood / warm hoofd te werken.Maar het is echt zo...Nu nog een leuke manier vinden om het toch iedereen te vertellen. Het is dan geen verrassing maar toch.......wel geweldig nieuws
@ wanda van harte!!!!!! Wat geweldig!!!! ... Ik ben een btj bedroefd thuisgekomen vd tp. Vd 10 eicellen maar 1 bevrucht. Er is nog een 2de, een 5-cellige die ze tot morgen laten groeien. Als het een embryo wordt (we weten niet "wat" het is zei de doc) gaat ie de vriezer in. Dus voorlopig 1, die zit erin, een 7-cellige.. Ze konden mn baarmoeder niet zien dus het was een heel geduw en gefrommel. Uiteindelijk is het er in gestopt zonder dat we konden zien waar het terechtkwam. Er werd ook meteen verteld dat een evt volgende keer zeker icsi zou worden. Bij ons geen ivf meer. Waarom er zo weinig embryos waren weten ze niet.... Dat vind ik jammer. Maargoed, deze embryo moet eem kans krijgen, dus vanaf nu probeer ik positief te denken! Groeten aan allemaal
Link naar reactie
Delen op andere sites

Wauw Wanda wat goed gefeliciteerd!!! :clap2: Geweldig nieuws zeg!!!

Ik hoop voor de rest dat ze ook allemaal hun naam in het groen kunnen schrijven....

Met mij gaat het naar omstandigheden goed hoor ben zaterdag ongesteld geworden en als de 2 eicellen goed ondooien worden ze als ik mijn eisprong heb geloof ik teruggeplaatst...ik moet het ziekenhuis daarover nog opbellen en de papieren waren onderweg die zullen morgen wel komen.

Iedereen heel veel sterkte de aankomende wachtweken......:toppie:

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Wanda van harte... Lekker.

 

@ de andere dames in de wachtkamer. Ik duim voor jullie.

 

Gisteren heb ik een fm meting gehad maar kwam ook een beetje verdrietig thuis. Bij de eerst fm meting een maand geleden had ik 8 eitjes. En zondag zag ik maar 5 eitjes... Morgen moet ik weer terug voor een echo en daarna weet ik eindelijk meer. Ik denk dat ik donderdag mijn punctie heb, maar het kan ook nog vrijdag... Dus spannend. Ik zie er wel een beetje tegen op, maar ja, je moet er wat voor over hebben.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Liesjuh: het is zeker vervelend om zo slecht in je vel te zitten, gelukkig dat je man het accepteert. De echo die ik vrijdag krijg is inderdaad vroeg, maar ik hoop dat er een kloppend hartje te zien is.

 

@ Wanda: super nieuws zeg, gefeliciteerd! Onwerkelijk he! Hoe voel je je lichamelijk?

 

@ Juul: hmm geen goed resultaat dus qua bevruchting. Maar wel een 7 cellige teruggeplaatst, dat is goed. Wat is er met de andere eicellen gebeurd, helemaal niet bevrucht of polyspermie?

 

@ Pucca: mooi dat je je weer wat beter voelt. Wat fijn dat je cryo's hebt he.

 

@ Anna: vervelend dat er nu minder follikels zijn, maar het kunnen meer eitjes zijn dan ze nu zien.

 

 

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Wanda, Gefeliciteerd, het was dus toch een innestelingsbloeding!

 

@Juul, hè bah... wat een teleurstelling voor jullie... Hoezo konden ze je baarmoeder niet zien dan? Als ik een TP krijg dan kijken we mee op de echo, ik zie dan precies hoe de catheter in m'n baarmoeder gaat en ze wijzen me precies aan hoe de emmy naar binnen gaat. Beetje rare gyn heb je of niet? Hoezo we weten niet wat het is? Hopelijk is het wel direct raak en gaat de ander nog delen, zodat ie alsnog ingevroren kan worden. Heb je nog gevraagd of de weerstand ertoe doet bij een innesteling?

 

@Pucca, fijn dat het redelijk goed met je gaat, wel een fijne gedachte dat je nog cryo's hebt.

 

@Anna, succes morgen met de echo, hopelijk heb je meer follikels dan je denkt!

 

@Hier, ben zeer benieuwd wat we morgen te horen krijgen.... spannend.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

WANDA!!!!!!! WOW!!!!! Super gefeliciteerd!!!!! Was het toch een late innesteling!!!!! Oh wat heerlijk heerlijk!!!!!!! Kan me voorstellen dat je het gevoel hebt dat je droomt, maar het is waar; een positieve test!!!!! Te gek :-))) Ik zet je er ook meteen even groen bij hoor ;-)

 

@ Juul, lieve lieve Juul, je hebt er maar eentje nodig, het bewijs is al geleverd door Lieff & Wanda deze maand ;-), geloof erin en heerlijk gaan broeden op deze kans. Ik kan me zo voorstellen dat jullie wel teleurgesteld waren, maar ik hoop dat je je kunt richten op de emmy die nu in je zit, die heeft alle positieve vibes nodig!!! Balen dat het bij jou ook zo'n gedoe was met het plaatsen, heb je er nu last van??

We gaan nu lekker samen positief 'broeden', ok??

 

@ Lieff, ja ik ga het zeker zeggen; ze hebben zulke uitgebreide info, dat moet er wel instaan vind ik. Oh dat is weer de volgende spanning zo'n echo, zo ga je maar van stapje naar stapje..maar dit is wel een heerlijk stapje :-) Vast een prachtig kloppend hartje te zien!!! En wat fijn dat je je goed voelt, heerlijk!!

 

@ Pucca, wat lief dat je aan ons denkt, dank je!!! Jij hopelijk alweer de volgende ronde meedoen, zal dan zeker weer voor je duimen, het gaat een keer lukken dat moet gewoon.

 

@ Anna, ook spannend inderdaad….balen dat ze minder follikels zagen…:-( daar word je verdrietig van, kan ik me helemaal voorstellen. Zeker omdat je vorige keer zo veel eitjes had. Sterkte meis & succes morgen.

 

@ Liesjuh, spannend morgen, succes ook!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wie wat waar:

Lieff (33): Ivf, UZ Gent

Pucca (35): Ivf EMC Rotterdam

Nyonyacilla (31): Ivf Bronovo Den Haag/terugplaatsing LUMC Leiden

Moedeloos (25): eerst tese man dan hopelijk ICSI te Gent

Mijnbaby (28): UMC U 2e ivf voor brusje/ al 4 tp gehad en 4 gesneuvelde cryo's

Keesie (35): IVF 1, OLVG Amsterdam / terugplaatsing AMC Amsterdam

Wanda (32): IVF 1. AZ Sint Niklaas/ terugplaatsing UZ Antwerpen

Angelique (anna) (39): 2e IVF VU Amsterdam

Champietal (Chantal) (35): 2e IVF / LUMC Leiden

Liesjuh (32): 3e IVF / MST Enschede

S0entje(22):PESA/ICSI EMC Rotterdam

Juul (36): 1e IVF/ of ICSI, SLAZ A'dam en terugplaatsing VU A'dam

 

Afspraken ziekenhuis:

april

20 april: Lieff controle

 

Punctie:

maart

Lieff: 21 maart

Pucca: 29 maart

 

april

Wanda: 2 april

Champietal: 9 april

Keesie: 12 april

Liesjuh: 13 april

Juul: 13 april

Angelique: rond 20 april

 

Testdatum:

Lieff: 6 april :clap2:

Pucca: 13 april:crybaby2:

Wanda: 16 april :clap2:

Champietal: 24 april (dmv bloedtest ziekenhuis)

Keesie: 27 april (bloedtest ziekenhuis)

Julia: 29 april

Liesjuh: 30 april

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden