Ga naar inhoud

Zijn er nog 40+ meisjes hier? :)


Kitje

Aanbevolen Berichten

Ja kan echt inlegkruisje vol zijn. Bloed kan soms langs de benen stromen. Is altijd pijnloos en helderrood. Ik weet dat ik je niet kan geruststellen want ik zou zelf ook bang zijn als ik het mee zou maken natuurlijk. Maar daarom even goed om mensen te hebben die het kunnen relativeren ♡ Je zei ook dat het nu minder is en bij afvegen beetje nog? Dat kan nog even aanhouden maar wordt dus minder en dat is een goed teken!

Placenta is in de 8e week aangemaakt ongeveer. 

aangepast door Nina79
Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, als ik geen onderbroek aan had gehad was het zeker langs mijn benen gestroomd, dat een simpel bloedvaatje zoveel kan zijn had ik niet verwacht, bedankt voor het relativeren, dat heb je idd nodig als je zelf in paniek bent.

Ben nu ingelogd op mijn telefoon... zit op mijn bed nu en er is een mug 😞

Daarnet naar de wc geweest en bij vegen was het nu bruinig van kleur, niet meer helderrrood.

Er zat wel wat brokjes in, maar ik heb 2 uurtjes geleden ook een bol erin gestoken, dus dat zou ook daarvan kunnen zijn, die vond ik voorheen namelijk altijd in het wit, dat maak ik mezelf dan maar wijs.

Het lijkt voor nu dat het bloeden gestopt is. Ik hoop dat dit een goed teken is.

Dat van die placenta zou dan ook nog kunnen Nina want ik was gister 8 weken.

Nu maar proberen te slapen en hopen dat het goed blijft gaan.en de bloeding weg blijft....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Alvast ff een update, over een uurtje moet ik de vk bellen.
Vannacht om 4 uur ben ik nog opgestaan om nog een bol erin te steken, toen zat er een heel klein bruin vlekje in mijn inlegkruisje, halve cm ofzo, echt klein.
Moest ook plassen en bij het afvegen zat er ook bruin aan het wc papier, behalve wat slijm en wat van de bollen zit er volgens mij verder niks bij aan weefsel ofzo.
Vanmorgen zag mijn inlegkruisje er nog hetzelfde uit als vannacht en na het plassen ook weer klein beetje bruin (minder dan vannacht), bij het inbrengen van de bol zat er alleen wit spul van die bollen aan mijn vinger.
Ik had en heb nog altijd geen buikpijn en/of koorts.

Vanmorgen heb ik ook mijn contactpersoon geappt met de bevindingen, zij appte me terug dat dit allemaal een heel goed teken is en dat het lijkt alsof de bloeding ergens anders vandaan komt en niet van de baby, maar zeker weten doet niemand dat natuurlijk.

Ik hoop eigenlijk dat ik vandaag of anders morgen een echo mag laten maken om zeker te weten of het kindje nog leeft.
Heb ergens gelezen dat als de bloeding kortdurend is geweest en vanzelf stopt dat er dan 95% kans is dat de baby nog leeft, dus daar probeer ik me maar aan vast te houden.
 

Heb gister van alles gegoogeld over bloedingen e.d. en overal staat eigenlijk wel zo'n beetje hetzelfde, het komt tot de 16e week best veel voor 20-40% van de vrouwen heeft bloedingen en de helft daarvan is onschuldig.
Als de bloeding vanzelf stopt, er geen weefsel verloren gaat en geen buikpijn en/of koorts dan is in de meeste gevallen het iets onschuldigs geweest.

Zoals een bloedvaatje, een wondje bij de baarmoedermond, iets met de placenta die verschuift of een pseudo menstruatie wat timewise wel zou kunnen.
Ik hoop met heel mijn hart dat het zoiets is.


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zojuist de verloskundige gesproken, toen ze mijn verhaal had gehoord zei ze dat het in haar oren niet klonk als een miskraam, maar een onschuldige bloeding, bij een miskraam zou je veel meer bloed verliezen en ook stolsels en ook buikpijn hebben, dat heb ik allemaal niet en daarbij is de bloeding gestopt, dat zijn in haar ogen allemaal goede tekenen.
Ook zei ze dat het best vaak voor komt dat in het eerste trimester een bloeding is en ze snapte heel goed dat ik me rot geschrokken ben.
Ze heeft er vertrouwen in dat het allemaal goed zit, ook omdat mijn eerste echo vorige week er heel goed uit zag, ik hoef me echt geen zorgen te maken, maar dat doe ik natuurlijk wel.

Ze zei dat als ik het fijn zou vinden dat ze de echo van 6 augustus naar voren kon halen, dus ik heb gezegd dat heel fijn te vinden omdat ik echt heel bang ben, ik moest ook huilen, ben zo´n emo wrak momenteel.
Vandaag zat helaas al helemaal vol, maar het kon nog wel morgenmiddag, dus dat heb ik maar gedaan, dus morgenmiddag heb ik duidelijkheid.
Ze zei er ook nog expliciet bij dat ze deze echo maakt om mij gerust te stellen niet omdat zij dat medisch noodzakelijk vond, want zij denkt dat het gewoon goed zit, maar ze snapte mijn zorgen heel goed.
De echo afspraak van 6 augustus heeft ze ook laten staan, dan kon ik morgen bespreken of ik het fijn vond die te laten staan.

Verder moest ik proberen me niet teveel zorgen te maken en als ik wel weer actief rood bloed verlies moest ik meteen bellen.
Het is maar goed dat ik vakantie heb nu (deze week nog, maandag weer werken) wordt vandaag dagje bankhangen denk ik, ben tot weinig in staat nu.

Nog een dagje afwachten en hopen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pffffff, ik ben zo verschrikkelijk nerveus voor morgen. Niet te doen dit!

Ondertussen heb ik al zoveel bezoekjes gebracht aan de wc om te broekloeren. Gelukkig alleen maar witte utro-smurrie, maar elk bezoekje is zenuwslopend omdat ik zo een menstruatie gevoel in m’n onderbuik heb en bang ben dat ik een roze kleurtje zie in m’n onderbroek. Wil zo graag dat het goed zit.🙏

Was het maar alvast morgenmiddag. 😖 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Inmiddels is de bloeding volgens mij volledig weg nu, er komen geen bruine vlekjes meer bij, enkel de bollenrommel en ook bij afvegen zit er geen bruin meer aan mijn wc papier, ik begin er ietsje geruster op te worden nu.

Wordt voor ons allebei een spannend dagje dan morgen @Jennie80
Voor mij de echo in de middag (gosh hope so dat het goed is!) en voor jou de uitslag van de bloedtest.

Snap je broekloeren ja, dat heb ik vandaag ook hele dag gedaan... 😅 al is het nu wel minder geworden nu het weer rustig is vanbinnen.
Het is zo een zenuwslopende tijd he Jennie?
En die wachtweken worden na een positieve test vrolijk verlengd hoor want de tijd tussen test en echo heb ik net zo spannend ervaren als de tijd tussen terugplaatsing en test....

Ik duim voor je Jennie, voor een positief resultaat, voor ons beiden!


 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey @Kitje, wat fijn om te lezen dat de bloeding volledig weg is!🤗 
Dat broekloeren vandaag was frustrerend hè? 

Jaaaaa, die verlengde wachtweken zijn er natuurlijk ook nog. Ik hoop echt dat het mij gegund wordt om deze lastige en zenuwslopende weken ook te ervaren😅Ik zie dan wel hoe ik daarmee omga. 

hahaha, waarschijnlijk zal ik op een gegeven moment bijna in de gordijnen hangen van spanning, maar dat heb ik er graag voor over!😁

Ik hoop, duim en bid voor een positief resultaat voor ons beiden! 

**En ze drukt haar positiviteitsknopje in!**

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat lief van je vk @Kitje dan hoef je niet nog een week te wachten. Maar als ik het allemaal zo lees, dan gaat dit helemaal goedkomen. Ik stuur je alle positiviteit die ik heb. En ook naar jou @Jennie80, morgenmiddag weet je of het gelukt is. Ga je `s morgens nog een thuis test doen of laat je die achterwege?

Dames, ik ga voor jullie allemaal heel hard duimen en alle positieve kracht die ik in mij heb en dat is nogal wat 🙂 opsturen.

Dikke knuffel

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja, pff vermoeiend dagje zo met dat geloer de hele dag @Jennie80
Dacht dat ik na de positieve test wel klaar was met broekloeren, maar vandaag sloeg alles... 😅

Ik hoop met ook meis dat je de verlengde wachtweken in gaat vanaf morgen en ik ga echt super hard duimen dat je goed nieuws krijgt morgenmiddag.
Het is je ook zo gegund (zoals ik het iedereen hier enorm gun).
Hopelijk lezen we morgenmiddag alleen maar goed nieuws hier op het forum!

🤞🙏🍀

Ja, was superlief van de vk @Siepie ik was zo enorm blij dat ze ter geruststelling morgen de echo wilde doen, ik hoop met heel mijn hart morgen een kloppend hartje te zien en een kindje wat goed is gegroeid en het gewoon goed doet.
Dank voor de positieve krachten, superlief!

Hier is het verder rustig gebleven, niks meer gespot, begin van de avond nog een sliert bruin slijm (sorry, onsmakelijk) maar daarna niks meer, ook niet bij afvegen.
Voel me nog altijd prima, geen buikpijn.
Vandaag de couch potato uitgehangen de hele dag, werd gewoon lamlendig van mezelf....

Zo maar eens wat gaan slapen, want vannacht heb ik niet veel geslapen door alle paniek van gister.
Ben nog wel zenuwachtig voor de echo, bang dat het toch mis is, maar ik probeer uit alle macht te geloven dat ik bij die 95% hoor waarbij het goed zit.

Positive vibes..... 😊

Succes morgen Jennie! Ik duim voor jou en ook voor mezelf nu even, dat we morgen allebei fantastisch goed nieuws krijgen!

🤞🙏🍀
 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Succes vandaag lieve @Kitje en @Jennie80

Ik ben aan het werk en kan helaas niet uitgebreid reageren.

Blij voor jou kitje dat het bloeden nu gestopt is. Precies wat ik dacht. Helderrood pijnloos bloedverlies is eigenlijk nooit een miskraam maar iets anders. Ik maak me geen zorgen over jouw echo straks ♡

 

Jennie succes zo met testen, ik duim keihard voor je en heb goede hoop voor jou ♡ 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjewel @Nina79 voor nog even de opbeurende woordjes.
Inmiddels is ook het bruinverlies volledig gestopt gelukkig.
Ben wel zenuwachtig voor de echo strakjes maar toch wel wat hoopgevender dan woensdagavond, toen zat ik echt in zak en as.

@Jennie80, je zal wel onderweg zijn naar Belgie, of misschien hebben ze al bloed geprikt intussen,ik denk aan je en duim keihard voor een goed resultaat!

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Lieve meiden, allereerst allemaal hartelijk bedankt voor jullie positieve energie.❤️

Ik ben net gebeld door het ziekenhuis en het is een beetje dubbel. Ze hebben HCG aangetroffen in mijn bloed, maar de waarde is ietwat aan de lage kant, namelijk 34 (daar waar ze rond de 100 hadden verwacht in deze fase). Maandag moet ik weer terug en dan gaan ze kijken of de waarde omhoog is gegaan of juist is gezakt.

Pfffff, ik weet het allemaal ff niet meer. Enerzijds ben ik blij en anderzijds is dit nieuws een mega domper. Ik hoop nog steeds op het beste, maar is dit realistisch?

@Kitje, ik duim voor een super goed resultaat!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hmmm dat weet ik ook niet @Jennie80, je zou denken HCG is HCG, maar over de hoeveelheid durf ik je niets te vertellen. Ik hoop voor je dat je maandag meer zekerheid krijgt en in ieder geval weet waar je aan toe bent. Ga je dit weekend nog een test doen?

Ik ga heel hard voor je duimen.

Liefs Simoon

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pfffffff......inderdaad een domper. Ik weet wel dat HCG in een bepaald tempo moet verhogen, anders is het bad news en betekent het dat er geen of te weinig celdeling meer is. Als het slecht nieuws Is/ was dan laten ze je niet maandag terugkomen. Slecht nieuws brengen ze meteen dus zou zeker niet wanhopen. In het begin stadium kan het nog versnellen hoor. Dat heb ik al HEEL vaak gelezen. Fingers crossed voor maandag. 
 

Wel ongelofelijk moeilijk om weer in die spanning te zitten. Ik wou dat ik een deel van je kon overnemen meid. Blijf positief! 
 

big hug 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ohh, dat is dan idd een beetje dubbel gevoel voor je @Jennie80 hopelijk dat het maandag dan gestegen is, dus nog langer in spanning dan..... 😞

Ik duim door voor je hoor!

Ik heb goed nieuws, de echo liet een duidelijk kloppend hartje zien, het kindje was ook gegroeid en bewoog! 

Alles zag er top uit en de bloeding is niet uit de baarmoeder gekomen, waar dan wel kon ze niet zien.

De placenta was ook in de maak en we konden duidelijk de armpjes zien.

Hij/zij was ongeveer 1,75 cm groot, maar ze kon wat lastig meten en kwam overeen met 8 weken 1 dag (ik.ben 8+3), maar een.milimeter kon al een dag uitmaken zei ze.

Er was geen reden tot bezorgdheid en de kans dat het nu nog mis gaat is minder dan 2%.

Ik ben zoooooo blij en opgelucht!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Yeahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh, Gefeliciteerd @Kitje echt heel tof. Dat gaat nu niet meer mis. Ik heb net de medicijnen besteld in België en die gaan we donderdag ophalen. Dan zijn we in ieder geval klaar voor de volgende ronde 🙂

Ik ga wel beginnen met 300 en dan zie ik wel hoe het gaat.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Van harte meis!! Wat opgelucht en blij moet jij nu zijn en wij voor jou. 
Zelfs ik loop nu met een smile na je mailtje. 

Fantastisch. 
lekker op de roze wolk!!!
Met heel mijn hart gegund❤️❤️❤️
 

 

Hopelijk komt Simoon maandag er op de roze wolk bij. 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ahhh, wat een goed nieuws @Kitje... en je zag dus ook al soort van beweging?😍super cute

Jeetje zeg meiden, wat een dag. Ik had maar 2 scenario’s in mijn hoofd. 1) Ze vinden hcg in mijn bloed en ik ben zwanger en 2) de waarde is kleiner dan 0,1 -net als de vorige x- en ik ben niet zwanger. 
Geen idee dat ik ook nog rekening moest houden met scenario 3)wel hcg maar waarde lager dan verwacht voor deze fase.

Maar goed, ik heb mezelf in de tussentijd weer herpakt -want de laatste tijd jank ik om alles- en de schouders gaan er weer onder. M’n embryo heeft positieve vibes nodig en geen negativiteit en stress. Kom op emmie, deel, deel, deel 💪

Ik heb net een testje gedaan en ik zag 2 streepjes. Dit is de eerste x in m’n leven dat ik een positieve zwangerschapstest in m’n handen had. Stiekem was ik best ontroerd. ❤️

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden