Jump to content

Niet uit liefde geboren......?


Eve

Recommended Posts

Thanks voor jullie lieve reacties, ben er helemaal ondersteboven en emo van!!

Hoop echt dat er ooit een dag mag komen dat ik dit bij iedere onwetende %^($ om de oren kan slaan!

 

Een dikke knuffel voor jullie allemaal!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb datzelfde ook wel eens gedacht, en tuurlijk, IVF, ICSI, of hoe dan ook, het is niet de manier waarop je graag zwanger wil worden en een kindje mag verwelkomen. Helaas is het wel de realiteit voor velen.

 

Maar wil dat zeggen dat je dit niet met liefde doet?? Onzin...... Precies zoals je schrijft!!

Je ondergaat dit hele proces met liefde.... en pijn (letterlijk en figuurlijk), maar dat maakt de liefde achteraf alleen maar groter.

Mijn liefde ligt nu in haar bed, na een hele dag.... NEE, IK BEN NIET MOE te spelen.... En ook wil je haar dan achter het begang plakken, het is en blijft liefde...

 

Dus ook hier een LIKE!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Alles is al gezegd.....maar inderdaad.....wij ondergaan deze behandelingen, omdat juist onze liefde zo groot is voor een kindje. Dus als we het over liefde hebben, dan zijn het wel de mensen die in zo'n traject zijn beland. Pas dan kom je erachter wat liefde betekent en weet je wat je aan elkaar hebt.

Mensen die voor hun wens door het vuur gaan, dat is pas ECHTE LIEFDE!

Link to comment
Share on other sites

Eve, wat omschrijf je het duidelijk en mooi, ik ben het ook helemaal met je eens!

Ik heb de opmerking ook al te horen gekregen van een ander stel, maar was te verbaasd om erop te reageren..... dankzij jou weet ik nu precies wat ik zeggen moet, thanx!!!!

Link to comment
Share on other sites

Idd wat nou niet uit liefde geboren. Misschien niet met liefde zelf gemaakt, maar wel met heel veel liefde alle ellende daarvoor ondergaan en idd heel intens al van de kleine gehouden nog voor het ontstaan was. De liefde voor jou en je man is er alleen maar sterker door geworden, dus een kleine komt in een ontzettend liefdevol nestje.

Ik hoop dat je dat mooie moment samen mag meemaken!!

 

Bah wat kunnen sommige mensen toch rare opmerkingen maken zeg.....

 

Ik hoop dat je vanacht wel lekker geslapen hebt?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use